EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ευβοϊκός Γουβών-Ατρόμητος Βασιλικών 2-2

Ο Ευβοϊκός Γουβών αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο Βασιλικών, για τη δέκατη αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ Τοπικής.

Ο Λαδογιάννης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Βασιλικών στο 12ο λεπτό με κοντινό πλασέ και με παρόμοιο τρόπο ο Μαργκεγκάι (στην επαναφορά μετα από αρχική προσπάθεια του Γιάγκου και απόκρουση του Μ. Αντωνίου) έφερε το ματς στα ίσα στο 42′. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ, με τον Γοργομάτη να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί επιτυχημένα για το 2-1. Στο 61′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε και αυτός με τη σειρά του (2-2), με το γκολ του Δ. Αντωνίου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Αναστασίου (το κέρδισε ο ίδιος) να το εκτελεί και τον Αλεξίου να αποκρούει και να κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις (οι γηπεδούχοι είχαν ακριβώς 11 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους-14 οι φιλοξενούμενοι), με το παιχνίδι να είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αμφίρροπο και με αρκετές δυνατές μονομαχίες καθ’ όλη τη διάρκεια του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Λιαγκάκης-Αντωνίου Γ.

ΓΚΟΛ: 42′ Μαργκεγκάι, 45′ Γοργομάτης-12′ Λαδογιάννης, 61′ Δ. Αντωνίου.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ (Δήμος Τσελίκας): Αλεξίου, Δ. Σελίμης, Αξενός, Β. Δημουλάκης, Χ. Καρατσόλιας, Βασιλείου, Κ. Δημουλάκης, Χαντζής, Γιάγκος, Γοργομάτης, Μαργκεγκάι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σωκράτης Πολίτης): Μ. Αντωνίου, Κρυσταλόγιαννης, Δ. Αντωνίου, Δροσούνης (24′ Κομποθανάσης λ.τ.), Ι. Μιχαλόπουλος, Καρατζάς, Λαδογιάννης, Δ. Θεοχάρης, Α.Χ. Θεοχάρης (78′ Φεργαδής), Σταμούλος, Α.Γ. Θεοχάρης (56′ Αναστασίου).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μ. Μαύρος: ‘Να πάμε φρέσκοι & δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι’

Κώστας Λαγός

Super Cup: Ιστορική αναδρομή στον ‘υπερπρωταθλητή’ Εύβοιας! (videos)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ: Άγιος Λουκάς-Σκύρος 4-2 (photo album)

Κώστας Λαγός