EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-5

Η ΑΕΚ Χαλκίδας κέρδισε 5-0 την Αθλόπολις, για την όγδοη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ Τοπικής.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 20′ και στο 23′ με τον Φιόρι και τον Μυλωνά αντίστοιχα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 24′ με τον Ρωμανό. Στο 28′ ο Ρωμανός αστόχησε σε τετ-α-τετ, χάνοντας άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Στο 39′ ο Νόνας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρωμανός, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα Μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ, με τον Νόνα στο 49′ να στέλνει με ασύλληπτο σουτ την μπάλα στο ‘παραθυράκι’ του Στυλιάρα κάνοντας το 0-3. Ο Φιόρι στο 65′ ‘έγραψε’ το 0-4 ενώ ο Ωραιόπουλος στο 80′ σημείωσε το τελικό 0-5.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσάκος/Αντωνίου Χ.-Βογιατζής.

ΓΚΟΛ: 24′ & 39′ Ρωμανός, 49′ Νόνας, 65′ Φιόρι, 80′ Ωραιόπουλος.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Στυλιάρας, Κορίτας, Μπαλατσός (46′ Παπανέστης), Ζέρβας, Λέων, Κατσιώνης (38′ Μουστάκας), Π. Γεωργαντόπουλος, Τσουκαλάς(46′ Δ. Οικονόμου), Τσαμούρας, Νταλιάνης (46′ Οικονόμου), Στουρνάρης (38′ Λάσκος) .

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Νάτσης (61′ Μουραδιάν), Μωραΐτης, Χάλιος (70′ Παλιάτσος), Ωραιόπουλος, Καρβελάς, Μυλωνάς, Θεολόγης, Νόνας, Ρωμανός (44′ Καραμούζης λ.τ.), Φιόρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Ταμυναϊκός 1-4

Κώστας Λαγός

Πρεμιέρα Δεμερτζή στο 36ο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ!

Παναγιώτης Νικολάου

Γ. Μπασινάς: ‘Να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα από την περσινή’

Κώστας Λαγός