EVIASPORTS.GR ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ντ. Κνέζεβιτς: ‘Θα είμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι ακόμα καλύτεροι’

Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Ντράγκαν Κνέζεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αγία Παρασκευή, για την έβδομη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Α’ Εθνικής γυναικών.

Για το παιχνίδι της ομάδας του με την Αγία Παρασκευή: ‘Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που έμεινα ευχαριστημένος απ’ την απόδοση των παιχτριών και απ’ τ’ αποτέλεσμα και θέλω να τους δώσω για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Δείξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα απ’ το πρώτο λεπτό. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλή κίνηση. Είχαμε και καλούς συνδυασμούς, με αποτέλεσμα έτσι ώστε να φτάσουμε στο σκορ 6-0′.

Για το πως βλέπει τη συνέχεια, με δεδομένη την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του ως τις 19/12: ‘Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βέβαια τώρα έχουμε ένα διάστημα σχεδόν ένα μήνα μέχρι το επόμενο παιχνίδι, που θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να δουλέψουμε ταυτοχρόνως, έτσι ώστε πρέπει να τις κρατήσουμε σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι στις 19 Δεκέμβρη, όταν θα πάμε σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Μεσολόγγι. Θα δούμε με κάποια φιλικά παιχνίδια, με προπονήσεις κανονικά, γιατί φτάσαμε σε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικό και τώρα η αποχή δεν είναι σε καλό σημείο για μας πιστεύω, αλλά πιστεύω με τη σωστή και καλή δουλειά και τη διάθεση που έχουν και τα κορίτσια, πιστεύω να τις κρατήσουμε σε ανάλογη ετοιμότητα, έτσι ώστε να είναι έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι’.

Για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του: ‘Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλα τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό είπα ότι η Αγία Παρασκευή μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, όμως εμένα με χαροποιεί ότι οι κοπέλες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα, καλή αγωνιστικότητα, καλή διάθεση και αυτό ήταν αποτέλεσμα αυτού του σκορ’.

Για τα προβλήματα τραυματισμών και το ροτέισον στην ομάδα του: ‘Είχαμε με τη Μελισσού -δεν είναι σοβαρό- ένα πρόβλημα. Την αφήσαμε να ξεκουραστεί. Και κάποιες άλλες, 2-3, παίκτριες, που τις αφήσαμε και αυτές να πάρουν λίγες ανάσες, έτσι ώστε να δώσουμε και κάποιες ευκαιρίες σε κάποιες παίκτριες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και κάποιες μικρές σε ηλικία παίκτριες, να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτές στο μέλλον’.

Για τους φιλάθλους της ομάδας του: ‘Παρατηρώ σε κάθε παιχνίδι να έχει όλο και περισσότερο κόσμο και πιστεύω γιατί έχουν κάτι να δουν. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, που παίζει και καλό ποδόσφαιρο και είναι ομάδα που έχει στόχους. Πιστεύω στη συνέχεια θα έχουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση’.

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του: ‘Έχουμε καλή ομάδα. Προσπαθούμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό μας επιτρέπει να το κάνουμε γιατί έχουμε καλές ποδοσφαιρίστριες και πιστεύω σε μεγάλο βαθμό το κάνουμε και πιστεύω ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης και θα είμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι ακόμα καλύτεροι’.

Για την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία των Αβαντίδων και την πορεία που έχει μ’ αυτές: ‘Εγώ δεν ήμουνα ποτέ στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Πέρσι τον Μάρτιο είχα αναλάβει την ομάδα. Είχαμε καλή επιτυχία και πέρσι. Φτάσαμε στον τελικό. Πιστεύω και φέτος να έχουμε ανάλογη συνέχεια, γιατί όπως ξέρετε το να φτάσεις ψηλά φτάνεις, το πιο δύσκολο είναι να παραμένεις εκεί. Δείχνουμε όμως ότι είμαστε σε σωστό δρόμο και μαζί με τον πρόεδρο και τη διοίκηση, που έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις. Πρέπει να κοιτάμε όμως παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε που θα φτάσουμε στο τέλος’.

Για τη διοίκηση της ομάδας του: ‘Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Λειτουργικά η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ότι χρειαζόμαστε τα έχουμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι ανάλογα το κάνουμε κι εμείς μαζί με τα κορίτσια, μέσα στο γήπεδο’.

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αβαντίδες-Αγία Παρασκευή 6-0

Photo album απ’ το Αβαντίδες-Αγία Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Λυσσαρίδης: ‘Ο Αυγενάκης άφησε εκτεθειμένες τις Eνώσεις’

eviasports

Ελλήσποντος: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Γιάννη Σταθαρά

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9)

eviasports
-->