EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Μακρυκάπα 1-2

Η Μακρυκάπα κέρδισε στη Σκεπαστή 2-1 την τοπική ομάδα, για την έβδομη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ, παραμένοντας -μαζί με τον ΑΟ Χαλκίς- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν γκολ στο πρώτο λεπτό με τον Μπατζελή, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 7′ ο Αλατζάς απέκρουσε πλασέ του Κωνσταντάγκα (όπως και στο 10′ ο πορτιέρο των γηπεδούχων μπλόκαρε την κεφαλιά του Μήτρου), με τον Γεωργίου να ‘απαντά’ ένα λεπτό μετά για τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους τελική, και τον Κηρόπουλο να αντιδρά και εκείνος αποτελεσματικά, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό απ’ τα πρώτα λεπτά, με τον Ζουζουλή να απειλεί και πάλι για τους γηπεδούχους στο 12′ με συρτό σουτ, που πέρασε λίγο έξω. Τελικά στο 43′ ο Καψάλας με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η επανάληψη, στην οποία οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έχοντας στα πρώτα λεπτά μια καλή στιγμή με σουτ του Ι.Β. Θαλασσινού (απέκρουσε ο Κηρόπουλος), με τους ‘λύκους’ σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοση τους, έχοντας στο 61′ μια κεφαλιά με τον Κικίδη, που έφυγε λίγο άουτ. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 79′, οπότε και ο ΑΟΜ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντάγκα (το κέρδισε ο Λέκκας) και ενώ η Σκεπαστή είχε μείνει με 10 παίχτες απ’ το 75′, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Μακρή (καταλογίστηκε χτύπημα σε αντίπαλο σε διακοπή του αγώνα). Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων χάρισε το σπουδαίο εκτός έδρας ‘τρίποντο’ στους ‘λύκους’ σκοράροντας ξανά στο 90′, με κεφαλιά αυτή τη φορά, για το τελικό 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Ιωάννου-Ντόβολης Ε.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 75′ Μακρής.

ΓΚΟΛ: 43′ Καψάλας-79′ & 90′ Κωνσταντάγκας.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης):Αλατζάς, Καρατζούδης, Ανδρέου, Κανελλόπουλος (46′ Καλλίτσης), Καψάλας, Τηλιόπουλος, Γεωργίου, Ι.Β Θαλασσινός, Μακρής, Θ. Θαλασσινός (70′ Ντούρμας), Ζουζουλής.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Βουρδάνος (46′ Λέκκας), Κικίδης, Γκρινιάρης (53′ Γκάβαλης), Μπατζέλης, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Κωνσταντάγκας, Σίδερης (53′ Κούκα), Μήτρου.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παλαίμαχοι Αρτάκης: Φιλικό με Εθνική Ελλάδας στις 30/9

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Θύελλα Κοντοδεσποτίου-Πάλιουρας 2-1

Κώστας Λαγός

Γ. Μεντής: ‘Θέλουμε χρόνο για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας’

Χρήστος Σεφερλής