EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (17/11/2019): Ταμυναϊκός-Ελλήσποντος 1-1 (photos+video)

Ταμυναϊκός και Ελλήσποντος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, για την ένατη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 9′ με φάση τετ-α-τετ του Β. Αναστασίου με τον αντίπαλο πορτιέρο, με τον παίχτη του Ταμυναϊκού με ψηλοκρεμαστό σουτ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ελλήσποντος ‘απάντησε’ με σημαντική ευκαιρία με τον Κουζούλογλου να πλασάρει τον Ν. Μητακίδη, ο οποίος έδιωξε σωτήρια. Τελικά στο 19′ η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίμωση, ο οποίος και το κέρδισε, ενώ στο 35′ ο σκόρερ των γηπεδούχων έχασε ευκαιρία για το 2-0, με τον Βασιλείου να σώζει την εστία του. Λίγο πριν τραυματίστηκε σοβαρά ο Μαρίνος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής. Νέα καλή στιγμή και νέα καλή επέμβαση απ’ τον Βασιλείου είχαμε στο 46′, έπειτα από κεφαλιά του Σίμωση.

Στο 51′ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Ανέστη, που πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια και στο 57′ η ομάδα της Λαμψάκου είχε δοκάρι με σουτ του Κουζούλογλου και στο 78′  είχε δοκάρι και ο Ταμυναϊκός με τον Δήμου. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κουζούλογλου στο 84′, ο οποίος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα (για τη φάση του γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι έγινε φάουλ στο ξεκίνημα της). Στο 88′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη με σουτ του Σίμωση, που κατέληξε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και εκείνοι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρουν το ‘διπλό’ με διπλή προσπάθεια του Νάνου (στο πρώτο σουτ απέκρουσε ο Μητακίδης και το δεύτερο στην επαναφορά κατέληξε λίγο έξω).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Δάλλας-Σέρρας.

ΓΚΟΛ: 19′ Σίμωσης-84′ Κουζούλογλου.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Αγγελάτος (66′ Κρόκος), Κουτσαυλής (87′ Λάμπρου), Βελαέτης, Μ. Αναστασίου, Γιαντόμ, Β. Αναστασίου (72′ Μεταξάς), Σίμωσης, Ζαχαριάς (60′ Λ. Πιλάτης), Βρέττος.

Ελλήσποντος (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Ντούκα, Μαρίνος (38′ Φτούλης), Γεωργίου, Μπούρικας, Χιούσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας (87′ Νάνος).

Δείτε τις φωτογραφίες του Σταύρου Κιούση απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟΝ Αρτάκης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Ναβροζίδη

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα των αγωνιστικών της 1ης φάσης

Κώστας Λαγός