EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Συνεδρίαση ΔΣ (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/11 συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ευβοίας.

Αρκετά ενδιαφέρουσα η ατζέντα των θεμάτων που τέθηκαν και συζητήθηκαν, με επίκεντρο την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων-πλημμυροπαθών (και όχι μόνο σωματείων) της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης, που συνολικά αναμένεται να ξεπεράσει τις 60 χιλιάδες ευρώ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο πρόεδρος της ‘Ένωσης’ Γιάννης Ρέτσας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός αυτό, τονίζοντας πως ‘για πρώτη φορά η οικονομική βοήθεια προς τα σωματεία θα φτάσει σ’ αυτά τα ύψη’, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ‘αυτό είναι επίτευγμα και αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας του διοικητικού μας συμβουλίου’.

Εν συνεχεία συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα σχετικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό στους αγώνες, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, τη διαιτησία και τα κρούσματα αναταραχών που παρατηρήθηκαν σε κάποια παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μπάμπης Καρατζάς, που έδωσε το παρών, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη νέα σχολή διαιτησίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, κάνοντας γνωστό ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου με τις εξετάσεις (τα μαθήματα συνεχίζονται), στις οποίες θα πάρει μέρος διψήφιος αριθμός υποψήφιων νέων διαιτητών.

Σ’ ότι αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12, μετά από αίτημα αρκετών ομάδων, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επανέκδοσης των δελτίων τους. Επίσης αναφορά έγινε και στις μικτές ομάδες, οι οποίες αναμένεται να επαναδραστηριοποιηθούν μέσα στον Δεκέμβρη, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την ΕΠΟ, η οποία αναμένεται σύντομα να κοινοποιήσει τη σχετική προκήρυξη, που θα επισημοποιήσει το ‘restart’ των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, έπειτα από την περσινή ‘νεκρή’ περίοδο λόγω κορονοϊού.

Συζητήθηκαν ακόμη διάφορα άλλα ζητήματα αρμοδιότητας της ‘Ένωσης’, με τη συνεδρίαση να ολοκληρώνεται με την ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού των τελευταίων μηνών από τον ταμία της ΕΠΣΕ Γιάννη Λάμπρου, ο οποίος έκανε γνωστό ότι το αποθεματικό της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης αγγίζει πλέον τις 55 χιλιάδες ευρώ, αντικειμενικό δείγμα της οικονομικής υγείας που διάγει.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τελέστηκε αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και προηγουμένως πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Εύβοιας απ’ την τρίτη φάση ως τον τελικό.

Δείτε φωτογραφίες απ’ τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και την κλήρωση του κυπέλλου, πατώντας ΕΔΩ.

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Η κλήρωση ως τον τελικό!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (29η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (6/3/2011): Ωρεοί-Προποντίδα 3-0

eviasports

Λήλας Βασιλικού: Συνεχίζει ο Τ. Ταυταρίδης στην τεχνική ηγεσία

Κώστας Λαγός