Η ΑΕΚ Χαλκίδας κέρδισε 3-1 τον Έραπο, για την τέταρτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ Τοπικής.
Οι ‘κιτρινόμαυροι’ έβαλαν γερές βάσεις για την επικράτηση, φτάνοντας στο 3-0 πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τέρματα των Μπαλάνου, Ρωμανού (με πέναλτι) και Μυλωνά. Το μόνο που κατόρθωσε στη συνέχεια η ομάδα του Εράπου ήταν να μειώσει 3-1, με τον Γαραντζόγιαννη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρβελάς/Σιμιτζής-Ακριώτης.
ΓΚΟΛ: 7′ Μπαλάνος, 37′ Ρωμανός, 42′ Μυλωνάς-72′ Γαραντζόγιαννης.
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Καρβέλης): Α. Μητακίδης, Νάτσης (78′ Θεολόγης), Χάλιος (46′ Δήμας), Καρβελάς, Ωραιόπουλος, Νόνας (80′ Μαδαρός), Μυλωνάς (46′ Μουραδιάν), Μπαλάνος, Καραμούζης (82′ Μωραΐτης), Ρωμανός, Φιόρι.
ΕΡΑΠΟΣ: Αναστασιάδης, Αναστασίου, Ζαχαράκης, Ηλιάδης, Αντωνίου (18′ Κοροβέσης), Καραμουζάς, Μωυσίδης (53′ Γουβιώτης), Μπούρικας, Γαραντζόγιαννης, Μπέτσας, Τσιριμώκος.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς