EVIASPORTS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (4/11/2012): Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (video)

Ο Ηρακλής Ψαχνών αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην έδρα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, για την έβδομη αγωνιστική της Β’ Εθνικής, σαν σήμερα 4/11.

Ο ‘γηραιός’ των Ψαχνών, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιώργο Βαζάκα, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Με καλοστημένη αμυντική τακτική, έβγαινε συχνά στην κόντρα με αξιώσεις. Άνοιξε το σκορ στο 39′ με σουτ του Χαϊκάλη απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ των γηπεδούχων. Ο ‘γηραιός’ της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στο 72′ με κεφαλιά του Βουτσινά, με την ομάδα της Εύβοιας να έχει μεγάλη ευκαιρία τρία λεπτά μετά να πάρει και πάλι το προβάδισμα, με δυνατό σουτ του Τάουερ που κατέληξε στο δοκάρι.

Δηλώσεις Γιώργου Βαζάκα: ‘Είμαι μόλις μία εβδομάδα σε αυτή την ομάδα. Δουλέψαμε καλά, καθώς γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία σε αυτή την κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι ομάδας της Α’ Εθνικής. Αυτό που έκανα ήταν να προετοιμάσω ψυχολογικά κυρίως τους παίκτες μου, για το τι θα συναντήσουν. Ανταποκρίθηκαν καλά. Είχαμε καθαρό μυαλό. Το πρώτο μέρος ήταν καθαρά αναγνωριστικό. Ο Ηρακλής προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, εμείς κλείσαμε σωστά τους χώρους και πήραμε το προβάδισμα στην πρώτη φάση που κάναμε. Μετά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα έχει πίεση από τον κόσμο του. Μας πίεσε όμως πολύ, έβαλε και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι ο αντίπαλος προπονητής και εμείς χάσαμε την ευκαιρία στις φάσεις που είχαμε με τους χώρους που βρήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό το πληρώσαμε σε μία στημένη φάση. Η αδράνεια της ομάδας μου σε εκείνη την φάση ήταν αδικαιολόγητη. Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, όπως αυτό ήρθε. Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι θα φεύγαμε με τον βαθμό θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Όμως με βάση την εικόνα του αγώνα δεν είμαι. Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας και κάποια στιγμή αυτή η ομάδα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε μία μικρή κοινωνία με ικανούς ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα. Εύχομαι στον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του. Έχει βάθος, έχει ιστορία και πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει’.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Φιρινίδης, Βαγγελόπουλος Παπαστεριανός Γεωργίου, Λόπεζ, Κριβοκάπιτς, Ζουλιέν, Παληγεώργος (52΄Χιονίδης), Ισαάκ (59′ Βουτσιάς), Μπανγκουρά (46′ Κωνσταντινίδης), Στεφανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τάουερ, Ντελέκος (56′ Βαγγελή), Μπακομήτρος, Ρούτσης (77′ Ιακωβάκης), Λιόσης, Σέγκος (46′ Ποκόνγκ), Γέσιτς, Χαϊκάλης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Παναχαϊκή-Λάρισα 1-1, Θρασύβουλος-Φωκικός 1-1, Βύζας-Νίκη Βόλου 2-0, Εθνικός Γαζώρου-Καλλιθέα 2-0, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Ηρακλής Ψαχνών 1-1, Ολυμπιακός Βόλου-Επανομή 2-0, Πιερικός-Απόλλων Σμύρνης 0-1, Δόξα Δράμας-Γιαννιτσά 2-3, Καλλονή-Εργοτέλης 0-0, Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 0-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γιαννιτσά 15, Λάρισα 13, Πανσερραϊκός 12, Απόλλων Σμύρνης 11, Εργοτέλης 11, Καλλονή 11, Καβάλα 11, Ολυμπιακός Βόλου 10, Νίκη Βόλου 10, Ηρακλής Θεσσαλονίκης 9, Εθνικός Γαζώρου 9, Παναιτωλικός 9, Φωκικός 9, Ηρακλής Ψαχνών 8, Καλλιθέα 8, Παναχαϊκή 7, Πιερικός 6, Βύζας 6, Θρασύβουλος 4, Δόξα Δράμας 4, Επανομή 3.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και ο Ζλ. Ιμπραΐμοβιτς στη ‘μάχη’ κατά του κορονοϊού

eviasports

Κ12 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (21/10)

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ιστιαίας: Εκλέχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο

Κώστας Λαγός