Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Ελευθερίου: ‘Θέμα διαχείρισης & μυαλού’

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Χαλκίδας Παναγιώτη Ελευθερίου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αυλίδα, για την τέταρτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

‘Νομίζω ότι το παιχνίδι του αντιπάλου που ήτανε 11 ποδοσφαιριστές πολύ χαμηλά στη δική τους περιοχή μας αποσυντόνισε λίγο. Περισσότερο ήρθε και κατέστρεψε, παρά να δημιουργήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε ο ρυθμός, ανοίξανε οι χώροι. Δεχτήκαμε αυτά τα δύο γκολ, δώρο, ειδικά το πρώτο. Φέτος κάνουμε πολλά δώρα, μέχρι τώρα, τα δίνουμε. Στο δεύτερο γκολ, είναι ένα γκολ το οποίο θα μπορούσαμε να το ‘χαμε δεχτεί και νωρίτερα, γιατί τα παιδιά είχανε μια ακόμα τέτοια φάση στην κόντρα, που δεν τελείωσε υπέρ τους.

Νομίζω ότι είναι περισσότερο διαχείρισης και μυαλού αυτά τα παιχνίδια. Όταν ο αντίπαλος παίζει τόσο χαμηλά και δεν έχει στόχο να επιτεθεί μαζικά, αλλά μόνο με αντεπιθέσεις, εννοείται ότι και συ θα κάνεις επιθέσεις στο δικό σου γήπεδο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, Μας βρήκε ανοιχτούς χώρους και δημιούργησε αυτές τις φάσεις που δημιούργησε.

Νομίζω ότι εμείς περισσότερο το χάσαμε, παρά το κέρδισε ο αντίπαλος το σημερινό παιχνίδι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος θα χάσει, κάποιος θα κερδίσει. Και σήμερα αυτοί που χάσαμε δυστυχώς ήμασταν εμείς.

Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν τα παιδιά. Είναι ποιοτικά όλα τα παιδιά, αλλά το θέμα είναι ότι είναι -το ξαναλέω- θέμα διαχείρισης. Δηλαδή εκεί που πρέπει να ντριπλάρουμε, δεν ντριπλάρουμε, εκεί που πρέπει να πασάρουμε, δεν πασάρουμε. Και καταστρέφουμε ωραίες επιθέσεις, που χτίσαμε, πάρα πολύ ωραίες επιθέσεις σήμερα. Τις καταστρέψαμε μόνοι μας.

Εντάξει παίζει και η ποιότητα του αντιπάλου, που ανασταλτικά πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά το ξαναλέω ότι παράπονο απ’ τα παιδιά δεν έχω. Έχω περισσότερο απ’ το θέμα διαχείρισης και το θέμα του δικού τους μυαλού. Όχι θέμα παιχτικό και αγωνιστικού ταλέντου’.

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Αυλίδα 1-2

Photo album απ’ το ΑΕ Χαλκίδας-Αυλίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (5/5/2018): Μακρυκάπα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1

eviasports

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Γ’ Φάση): Δροσιά-Αρτάκη 1-2

Μιχάλης Πράσινος

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αγίου Ιωάννη-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου 0-2 (pics)

Κώστας Λαγός
-->