EVIASPORTS.GR Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Βάρκας: ‘Τα παιδιά κατέθεσαν σώμα & ψυχή’

Δηλώσεις του προπονητή της Αθλόπολις Γιάννη Βάρκα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ρομαϊκό, για την τρίτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

‘Αρχικά να πω ένα ‘συγχαρητήρια’ στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Κατέθεσαν ψυχή μέσα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι την πορεία μας στο πρωτάθλημα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό που κάνανε μέσα στο παιχνίδι, που παλέψανε, ακόμη και όταν φάγαμε το γκολ στο 92′, δείξανε θέληση να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ηρεμία. Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και πιστεύω πήγαμε πάρα πολύ καλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμό, οπότε μας έβγαλε απ’ τον ρυθμό μας και πήρε χώρο ο Ρομαϊκός.

Δυστυχώς στο 85′ χάνουμε μια απίστευτη ευκαιρία με τετ-α-τετ, σχεδόν με κενή εστία. Και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν χάνεις ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις.

Θα πω πάλι ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τα παιδιά, που κατέθεσαν σώμα και ψυχή. Συγχαρητήρια.

Αυτός είναι ο στόχος και της Αθλόπολις. Να ‘χουμε μικρά παιδιά μέσα, τα οποία θα παίζουνε μέσα 90 λεπτά, θα παίζουνε καλά, ώστε να εξελιχθούνε. Να δούμε τι θα κάνουμε φέτος και τα παιδιά αυτά να φύγουνε από δω πέρα, να πάνε σε καλύτερες κατηγορίες, σε ΠΑΕ, σε Α’ Τοπικό.

Πιστεύω πολύ σ’ αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι αρκετά παιδιά στην Αθλόπολη αδικούνται που παίζουνε στο Γ’ Τοπικό. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους.

Σαφώς άμα είχαμε δύο παραπάνω παίχτες μεγαλύτερους στην ενδεκάδα, θα δίνανε την ηρεμία που χρειάζεται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν θ’ άλλαζα τίποτα απ’ αυτήν την ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απ’ το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα, το τρίτο παιχνίδι, τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη βελτίωση. Ειλικρινά το λέω, και οι παίχτες που είναι στην 20δα και παιδιά που έχω αφήσει δυστυχώς εκτός 20δας, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όλους τους παίχτες μου και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βλέπουμε σιγά-σιγά μια πιο εξελιγμένη Αθλόπολη. Και εύχομαι να το δούμε κιόλας’.

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-Ρομαϊκός 0-1

Photo album απ’ το Αθλόπολις-Ρομαϊκός

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απαγόρευση εισόδου λόγω εργασιών στο πίσω μέρος του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών μετά το δημοσίευμα του Psaxna.gr

eviasports

Ελλήσποντος: Ανακοίνωση για τον Άλκη Καμπανό

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (27/3)

Κώστας Λαγός