EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (26/10/2019): Αθλόπολις-Έραπος 3-2 (photos)

Η Αθλόπολις κέρδισε τον Έραπο με 3-2, για την τέταρτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Η Αθλόπολις άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τέρμα του Αργυρίου και στο 44′ ο Σόλιας ισοφάρισε σε 1-1. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με γκολ του Κ. Σαββόπουλου και ο Έραπος ισοφάρισε και πάλι, με τον Μουτουσίδη να κάνει το 2-2 στο 56′. Τελικά οι Αθλόπολις πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα του Σαββόπουλου στο 65′, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 69ο λεπτό, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Μπούρικας-Νικολάου Γ.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 69′ Γιάννης.

ΓΚΟΛ: 18′ Αργυρίου, 46′ Κ. Γεωργαντόπουλος, 65′ Σάββοπουλος-44′ Σολιας, 56′ Μουτουσίδης.

Αθλόπολις (Παναγιώτης Αφράτης): Πολυκαρπίδης, Λέων (54′ Σαββόπουλος), Μαρίτσας, Δ. Μπαλάνος, Λαγός, Π. Γεωργαντόπουλος (82′ Υμεράι), Θ. Γεωργαντόπουλος, Αργυρίου, Κ. Γεωργαντόπουλος, Παύλου (54′ Σίδερης), Οικονόμου (74′ Μπαλάνος).

Έραπος: Μωυσίδης, Μεταξάς (79′ Μουτουσίδης), Γιάννης, Δάσκος (46′ Μπέτσας), Κουκουβίνος, Μπούρικας, Σόλιας, Γουβιώτης, Λεοντής (71′ Γαραντζόγιαννης), Ι. Μουτουσίδης, Ζαχαράκης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Κοπή πίτας στη Βόρεια Εύβοια (photos+video)

Δημήτρης Μαυρούτσικος

ΓΓΑ: Διευκρινιστικές οδηγίες για αθλητισμό (30/12-17/1)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ληλάντιο-Προποντίδα Β 0-2

Κώστας Λαγός