Η Αθλόπολις κέρδισε τον Έραπο με 3-2, για την τέταρτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.
Η Αθλόπολις άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τέρμα του Αργυρίου και στο 44′ ο Σόλιας ισοφάρισε σε 1-1. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με γκολ του Κ. Σαββόπουλου και ο Έραπος ισοφάρισε και πάλι, με τον Μουτουσίδη να κάνει το 2-2 στο 56′. Τελικά οι Αθλόπολις πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα του Σαββόπουλου στο 65′, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 69ο λεπτό, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Μπούρικας-Νικολάου Γ.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 69′ Γιάννης.
ΓΚΟΛ: 18′ Αργυρίου, 46′ Κ. Γεωργαντόπουλος, 65′ Σάββοπουλος-44′ Σολιας, 56′ Μουτουσίδης.
Αθλόπολις (Παναγιώτης Αφράτης): Πολυκαρπίδης, Λέων (54′ Σαββόπουλος), Μαρίτσας, Δ. Μπαλάνος, Λαγός, Π. Γεωργαντόπουλος (82′ Υμεράι), Θ. Γεωργαντόπουλος, Αργυρίου, Κ. Γεωργαντόπουλος, Παύλου (54′ Σίδερης), Οικονόμου (74′ Μπαλάνος).
Έραπος: Μωυσίδης, Μεταξάς (79′ Μουτουσίδης), Γιάννης, Δάσκος (46′ Μπέτσας), Κουκουβίνος, Μπούρικας, Σόλιας, Γουβιώτης, Λεοντής (71′ Γαραντζόγιαννης), Ι. Μουτουσίδης, Ζαχαράκης.
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.