EVIASPORTS Α' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Άρης Αμφίκλειας 70-51

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας πέτυχε εύκολα το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας στην έδρα της τον Άρη Αμφίκλειας με 70-51, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν σοβαρή από την αρχή του ματς, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των ”κιτρινόμαυρων” και αποκτώντας ένα προβάδισμα ασφαλείας από νωρίς, πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνος.

Ο Άρης είχε προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες, που έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Αναμφίβολα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τσεκάρει αυτό το ματς στα χαμένα της χρονιάς, αλλά το επόμενο, εντός έδρας με τον Γ.Σ. Ιτέας, είναι όμως το…ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο!

Η ομάδα του Μιχαήλ με πολύ καλή άμυνα για τρίτο σερί αγώνα, προηγήθηκε με 11-4 στο 5 και 21-6 με την έναρξη της β’ περιόδου, δίνοντας πρόωρο τέλος στο όπιο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του αγώνα. Στο ημίχρονο η ομάδα της Χαλκίδας ξέφυγε με 42-25, με το ρυθμό να μην αλλάζει στη συνέχεια παρά τις πολλές αλλαγές και το μεγάλο χρόνο συμμετοχής που πήραν οι νεαροί παίκτες.

Η ΑΕΕΠ έκλεισε τη γ’ περίοδο στο +24 (59-35), για να επικρατήσει τελικά με 70-51!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ζιώγας Αλ.-Αργυρούδης Μιχ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-6, 42-25, 59-35, 70-51.

ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Καπετάνιος, Τσακός 4, Ρουμπής 7 (1), Κολοβός 6, Μπαλάνος 5 (1), Αγγελέτος 6, Κωνσταντόπουλος 4, Σπανός 9, Τσαούσης 8, Δενδρινός 6, Αγκαλίου 12, Κουτσογιάννης 3 (1).

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Μάρκου): Χαρατσής 16 (4), Καστάνας 4, Μιχέλης 4, Μάρκου 7, Κατσίκας 2, Τσεκούρας 11, Φίλιντας 3 (1), Παναγιώτου 4, Τσιαπραϊλης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Δαλιάνη και της Πένυς Κουτσογιάννη απ’ τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β. Ταψής: ‘Αν βοηθήσουμε όλοι από λίγο, θα επανέλθουμε γρήγορα’ (video)

Κώστας Λαγός

Ανάβαση Διονύσου 2021: Θέαμα & συναγωνισμός (photos+videos)

Μιχάλης Πράσινος

Στον Άρη Σούδας ο Κ. Τσίγκας

Κώστας Λαγός