EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (19/10/2019): Αμαρυνθιακός-Αυλωνάρι 1-1 (photos)

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ Αμαρυνθιακού και Αυλωναρίου με σκορ 1-1, για την πέμπτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Παριανού που πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε σουτ του Ρουμπή για την ομάδα της Βάθειας στο 19′. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία τους με κεφαλιά του Καρατζά που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 39′ είχαμε πάλι μια πολύ καλή στιγμή για τους ‘κιτρινόμαυρους’ σε φάση τετ-α-τετ του Μπράχα, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Σακκής, ενώ το σουτ στην επαναφορά του Πέππα, πέρασε έξω.

Στην επανάληψη ο Πέππας στο 50′ με ψηλοκρεμαστό σουτ αστόχησε για λίγο, ενώ ένα δεκάλεπτο αργότερα συρτό σουτ του ίδιου δεν βρήκε και πάλι στόχο, με τον Καρατζά να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα με προβολή και να την σπρώξει στα δίχτυα. Τελικά στο 67′ ο Καράπας με σουτ άνοιξε το σκορ για το Αυλωνάρι και ένα λεπτό μετά με αυτογκόλ του Μαστροκώστα διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Ιωάννου-Κελεπούρης

ΓΚΟΛ: 68′ Μαστροκώστας (αυτογκόλ)-67′ Καράπας.

Αμαρυνθιακός (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μ. Καρλατήρας (72′ Αντωνίου), Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Λυμπέρης (87′ Χουχούμης), Ρουμπής, Παριανός, Κιμουλιάτης, Αλεξίου (88′ Α. Σεφερλής), Κόλλιας (80′ Μάλλιος).

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης): Κιούσης, Καράπας, Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Μαστροκώστας (85′ Τσαλιαγκός), Καρλής (75′ Γ. Κοκκάλας), Πέππας, Μπράχα (90′ Γ. Κούκης), Ηλιόπουλος, Μανδράκας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Σταύρου Κιούση απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (10/9/2022)

eviasports

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ14-Κ16): Αποτελέσματα & βαθμολογίες (2η αγωνιστική)

eviasports

Photo album απ’ το Ληλάντιο-ΑΕΕΠ Χαλκίδας

Ιάσονας Πάνος