EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύελλα Κοντοδεσποτίου: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Θύελλας Κοντοδεσποτίου, σχετικά με τον ορισμό του εντός έδρας αγώνα της -για την 1η αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ- στο γήπεδο Σταυρού.

Αναλυτικά:

‘ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου (Διαμαρτυρία)

Το διοικητικό συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του σωματείου εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας με αφορμή την απόφαση του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων να ορίσει ως φυσική έδρα της ομάδα μας το Γήπεδο του Σταυρού και όχι το γήπεδο του χωριού μας το οποίο έχουμε δηλώσει ως έδρα στην συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Μετά από 10 χρόνια αποχής από το γήπεδο μας αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στην φετινή περίοδο έχοντας της υποσχέσεις του Δήμου ότι θα αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες που είχε υποστεί από τις φωτιές του 2018-2019 (περίφραξη-αποδυτήρια-φωτισμός-πιεστικό).

Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ξερός ενοχλεί κάποιους παράγοντες να κατεβάσουν την ομάδα τους να αγωνιστεί στο γήπεδο μας.

Από τις 20 Αυγούστου  η ομάδα όλο το στάδιο προετοιμασίας μέχρι σήμερα το έβγαλε στο γήπεδο μας το ξερό. Και τώρα ξαφνικά καλούμαστε να αγωνιστούμε σε γήπεδο με χόρτο, γιατί το επιβάλουν κάποιοι παράγοντες των αντίπαλων σωματείων που διατυμπανίζουν ότι δεν παίζουν σε ξερό γήπεδο

Εν όψει του αυριανού αγώνα με την ομάδα του Πισσώνα η διεξαγωγή του παιχνιδιού έχει οριστεί στο γήπεδο του Σταυρού στο οποίο είμαστε γηπεδούχοι.

Σήμερα Σάββατο πήγαμε στο γήπεδο του Σταυρού και διαπιστώσαμε μαζί με τους παράγοντες του Δ/Σ ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ότι είναι ακατάλληλο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού λόγω της έντονης νεροποντής
που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Διαμαρτυρηθήκαμε από κοινού, ζητώντας την αναβολή του αυριανού παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Καθενών: Ενίσχυση στην άμυνα με Γρ. Χρόνη

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (1/11/2020): Δροσιά-Κάρυστος 1-0 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12)

eviasports