EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Απόλλων Ερέτριας 1-3

Ο Απόλλων Ερέτριας κέρδισε στη Δροσιά 3-1 την τοπική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΠΚΟ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 12′ με σουτ του Χ. Ελευθερίου και τον Λ. Καρλατήρα να διώχνει σωτήρια την μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Τελικά στο 17′ οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν, όταν μετά από κόρνερ του Ζουρμπουλή που σταμάτησε στο δοκάρι ο Βεσέλι άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά η Δροσιά έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Ζουρμπουλή και πάλι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Απ’ τη μεριά του ο Απόλλων είχε στο πρώτο μέρος ένα καλό σουτ με τον Κανάνι, στο 30′, που πέρασε λίγο άουτ, όμως στην επανάληψη έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε τελείως την κατάσταση του αγώνα. Αρχικά, στο 61′, έφτασε στην ισοφάριση, όταν μετά από σουτ του Αποστόλου και απόκρουση του Σωτηρόπουλου, ο Τόρα σκόραρε με προβολή στην επαναφορά. Τέσσερα λεπτά μετά βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, αξιοποιώντας πέναλτι που κέρδισε ο Κανάνι, ο οποίος στο 79′ ‘σφράγισε’ την επικράτηση της ομάδας του στο 79′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 με διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή, αξιοποιώντας ασίστ του Χιούσκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Πριόνας-Κελεπούρης.

ΓΚΟΛ: 17′ Βεσέλι (αυτογκόλ)-61′ & 65′ Τόρα, 79′ Κανάνι.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Φρυγανάς (74′ Τζίδρας), Δεληγιάννης, Χ. Κουτσαυλής (74′ Λουκάς), Αυλωνίτης, Χ. Ζουρμπουλής, Σουλιωτάκης (46′ Θ. Κουτσαυλής), Λάμπρου, Βαρσαμάς, Χ. Ελευθερίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Μίχος, Σμπιλήρης, Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα (90’+1′ Βράκας), Κανάνι (90’+1′ Κιάκης), Βεσέλι, Τόρα (76′ Σταματάκος), Αποστόλου (71′ Μορφούλης), Λάζρι (90’+1′ Συκάς), Ρούσσος, Αντζέλι.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ιστιαίας: Ανακοίνωση για τον Νίκο Ζαλάβρα

Κώστας Λαγός

Μ. Γκόφας: ‘Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη’

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (10-11/12)

Κώστας Λαγός