EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Γαλάνης: ‘Ο αθλητισμός ενώνει’

Τα κυριότερα μέρη του χαιρετισμού του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη, από το φιλικό Αρτάκη-Εθνική 2004, που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων σωματείων της Βόρειας Εύβοιας.

‘Χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου αυτή την εξαίρετη ενέργεια. Αυτή την πρωτοβουλία της ΕΠΣΕ, αυτή την πρωτοβουλία του ΑΟ Νέας Αρτάκης, σε συνεργασία της Δημάρχου. Και εδώ μέσα από τον αθλητισμό αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η αλληλεγγύη, η ενότητα, η αλληλοκατανόηση, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοσυμπαράσταση. Ο αθλητισμός ενώνει και πάντα θα ‘ναι εδώ για να μας φέρνει πιο κοντά στα προβλήματα, πιο κοντά στους πολίτες.

Όσο αφορά τους συλλόγους της Βορείας Ευβοίας, είναι η σειρά τους, είναι αυτό που επιδιώκουμε στη συνέχεια, να ενισχυθούν με έναν οποιοδήποτε τρόπο. Είτε με προμήθειες με υλικά, είτε με οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση, μετά την ισχυρή και σοβαρή προσπάθεια την οποία κάνουμε απέναντι στους πολίτες. Τους ευχαριστώ όλους. Τους συγχαίρω όλους και χαίρομαι ιδιαίτερα που η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ σήμερα μαζί μας για να μας τιμήσει μ’ αυτήν την ομορφιά, την αξέχαστη δόξα που μας έδωσε το 2004.

Σας ευχαριστώ’.

Ποδοσφαιρική γιορτή για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας (Αρτάκη-Εθνική 2004 2-2)

Αρτάκη-Εθνική 2004 2-2 (video)

Photo album απ’ το Αρτάκη-Εθνική 2004

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελλήσποντος-Όλυμπος Γυμνού 0-0

Μιχάλης Πράσινος

Σαν Σήμερα (23/2/2013): ΑΕΚ Νέου Πύργου-Σκεπαστή 4-0

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Αήττητοι πρωταθλητές! (Ελλήσποντος-Αρτάκη 0-6)

Μιχάλης Πράσινος