EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Τοκπασίδης: ‘Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι άλλο πέρα απ’ το ότι αυτή η ομάδα θα βγει πρώτη’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτης Τοκπασίδης, στη συνέντευξη τύπου της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/10.

Για τα ΜΜΕ: ‘Ευχαριστούμε που είστε κοντά μας, γιατί μια ομάδα πέρα απ’ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Και οι ποδοσφαιριστές κυρίως σας έχουν ανάγκη. Κάνετε ένα πολύ σημαντικό έργο, με όλες τις καλύψεις που κάνετε, με τις φωτογραφίες, κτλ. Γιατί έχω πει ότι αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο είναι στο τέλος οι φωτογραφίες και διάφορες ιστορίες που λέμε. Από σας πηγάζουν όλα αυτά και σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας’.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του και το ρόστερ που έχει στη διάθεση του: ‘Έχω ξαναπεί ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο δυνατός, όσον αφορά το υλικό της ομάδας. Έχουμε πάρει πολύ ποιοτικούς παίκτες, έμπειρους παίκτες, καλούς χαρακτήρες (είναι πολύ σημαντικό). Και νομίζω ότι το ρόστερ που έχει η ομάδα δεν είναι για να παίζει στο τοπικό. Είναι για παραπάνω κατηγορία. Αυτά όμως είναι πολύ εύκολα να τα λέμε στα λόγια και πρέπει να περάσουμε άμεσα την Κυριακή στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια και είναι σοβαρά’.

Για το αν θεωρεί ότι κάποια άλλη ομάδα πέρα απ’ τη δικιά του είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: ‘Όσο και αν σας φανεί εγωιστικό -δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όσοι με ξέρετε, ξέρετε τι άνθρωπος είμαι- δεν υπάρχει άλλο φαβορί εκτός απ’ τον ΑΟΧ. Το εννοώ γιατί αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Χαλκίς έχει την ιστορία του, που δεν παίζει μπάλα η ιστορία, αλλά αυτή τη στιγμή πέρα απ’ το όνομα που έχει κάποια χρόνια (γυρνάμε τον χρόνο πολύ πίσω και βλέπουμε την ιστορία-και άλλες ομάδες έχουν κάνει τη διαδρομή τους), η Χαλκίδα είναι η πρώτη πόλη στον νομό, η πρώτη ομάδα στον νομό, πρέπει βάσει του υλικού που έχει, όλη αυτή η εργασία που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, τη νοικοκυροσύνη της ομάδας, πρέπει ν’ αλλάξει κατηγορία. Είναι η ευκαιρία ν’ αλλάξει κατηγορία’.

Για τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ Χαλκίς και το πως μπορεί να γίνει πιο έντονη η παρουσία του στο γήπεδο: ‘Τον κόσμο στο γήπεδο τον φέρνουν τ’ αποτελέσματα, τον φέρνει το θέαμα. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι και θέαμα. Εμείς το ζούμε πιο έντονα, εγώ και τα παιδιά και η διοίκηση, γιατί πάντα οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει και η καλή εμφάνιση και όπως ένας απλός θεατής θα πάει στο θέατρο να δει μια καλή παράσταση και θα το πει σε έναν άλλο συμπολίτη του ότι ‘πήγα εκεί και είδα μια παράσταση που μου άρεσε’, έτσι θεωρώ ότι και τα παιδιά και όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε κάθε Κυριακή μία παράσταση, ένα όμορφο θέαμα, ώστε να προσκαλέσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας ενισχύσει, γιατί φυσικά και ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση. αλλά -όπως είπε και ο πρόεδρος- ακολουθούν αγώνες μπαράζ και εκεί θα τον χρειαστούμε πάρα πολύ, με ομάδες που δεν είναι του νομού μας. Μπορεί να φαίνομαι ότι ‘τρέχω’. Το καταλαβαίνω τι λέω, το ζω και το πιστεύω. Δεν μπορώ μέσα μου να δεχτώ κάτι άλλο. Ούτε εγωιστικό είναι, ούτε είμαι αλαζόνας. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι άλλο πέρα απ’ το ότι αυτή η ομάδα θα βγει πρώτη’.

ΑΟ Χαλκίς: Απολογισμός & όραμα για το μέλλον στη συνέντευξη τύπου (photos)

ΑΟ Χαλκίς: Απολογισμός & όραμα για το μέλλον στη συνέντευξη τύπου (video)

Β. Καρλατήρας: ‘Να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην εξέλιξη του ΑΟ Χαλκίς’

Π. Πικραμένος: ‘Θέλαμε να γαλουχήσουμε την ομάδα, πάνω σε συγκεκριμένους πυλώνες’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (30/3/2014): ΑΟ Χαλκίς-Αμπελωνιακός 2-0 (video)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (20/2/2016): Ιστιαία-Αυλίδα 1-0

eviasports

Γ. Δημητρίου: ‘Πληρώσαμε την ατυχία, την απειρία και την αστοχία’

Κώστας Λαγός
-->