EVIASPORTS.GR ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΟΛΟ

Γ’ Εθνική (τελική φάση): Πρωταθλητής ο ΝΟΑΝ-τέταρτος ο ΝΟΧ (photos)

Ο ΝΟ Αγίου Νικολάου επικράτησε εύκολα στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του Άργη Καλαμάτας, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τελική φάση που διεξήχθη με οργανωτική επιτυχία στη Χαλκίδα από την ΚΟΕ και τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η ομάδα της Κρήτης είχε την απόλυτη υπεροχή και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να σημειώσει κάποιο γκολ, φτάνοντας άνετα στην κορυφή της κατηγορίας.

8ΛΕΠΤΑ: 2-0, 4-0, 5-0, 8-0.

ΝΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ασκοξυλάκης, Αμπατζίδης 1, Γεωργόπουλος, Χάνδανος 3, Κουλουράκης, Φάζος 1, Μ. Κάμπανος Ι 1, Κώτσος 1, Διαλυνάς, Κοντογιάννης, Στάικος, Μ. Κάμπανος ΙΙ 1.

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κωνσταντίνος Πετρόπουλος): Τερεζάκης, Πετρόπουλος, Κλαψιάνος, Τριανταφυλλίδης, Κ. Τσιότσιος, Μακρής, Κοκκίνης, Αβραμόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βλάσσης, Νταλής, Δουρδούνας, Σπυρίδης, Χιώτης, Χ. Τσιότσιος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ το παιχνίδι και τις απονομές που ακολούθησαν, πατώντας ΕΔΩ.

Στον μικρό τελικό, ο ΝΟ Ιτέας επικράτησε του ΝΟ Χαλκίδας με 8-5, με τον Γιάννη Αλαφάκη να δίνει την ευκαιρία στη νέα γενιά του ΝΟΧ να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής (το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης του αποτελούνταν από νεόκοπους πολίστες των τμημάτων υποδομών του) και πολύτιμες εμπειρίες. Μπορεί ο ‘ιππόκαμπος’ να μην έφτασε στον πολυπόθητο στόχο της ανόδου, χάνοντας τον στις λεπτομέρειες, όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι επέστρεψε, έχοντας θέσει τις βάσεις και ‘μπολιαστεί’ με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορεί να αισιοδοξεί πως ‘τα καλύτερα έρχονται’!

8ΛΕΠΤΑ: 4-0, 5-2, 7-3, 8-5.

ΝΟ ΙΤΕΑΣ (Δημήτρης Κουλουμπούρος): Μιχαλόπουλος, Γιογάκης 1, Μήττας, Καραχάλιος, Κουτρολίκος, Καΐλας 1, Παρατσόκας 2, Τσιγαρίδας 3, Κούκος 1.

ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Αλαφάκης): Α. Πολίτης, Ανδριανόπουλος 3, Παλαιολόγος, Γάτος, Αλαφάκης 1, Πολύζος, Αθάνατος, Γεροντίτης 1, Κωνσταντινίδης, Μιχαηλίδης, Ν. Μερκουριάδης, Δ. Πολίτης, Τρίκας, Μανουσάκης, Βαβουλιώτης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Τις απονομές στον τρίτο νικητή ΝΟ Ιτέας έκαναν η πρόεδρος του ΝΟ Ιτέας Γεωργία Τριψάνα μαζί με το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας Σοφία Αναγνωστάκου. Ο ταμίας της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και πρόεδρος του ΝΟ Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης έκανε τις απονομές του νικητή ΝΟ Αγίου Νικολάου και του δευτεραθλητή Άργη Καλαμάτας.

Ο κ. Αλέξης δήλωσε τα εξής μετά το τέλος των αγώνων: ‘Αρχικά να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τα παιχνίδια ήταν αρκετά και σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους και αυτό από μόνο του κάνει την προσπάθεια τους διπλά αξιέπαινη.

Να συγχαρώ τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αλυτάρχη αγώνων, διαιτητές, γραμματεία της ΚΟΕ για την άρτια διοργάνωση τις τελικής φάσης αλλά και της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Να μεταφέρω τα συγχαρητήρια εκ μέρους της Προέδρου της Π.Ε. Αν. Στερεάς & Εύβοιας, ταμία της ΚΟΕ και προέδρου του ΝΟΧ, κας Ελευθερίας Σαραντίδου – (η οποία βρίσκεται στην Λάρνακα της Κύπρου για το Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης) – σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στην τελική φάση, όπως και στις ομάδες που πήραν το εισιτήριο της ανόδου για την Β’ Εθνική, ΠΑΕ Αργής Καλαμάτας και την πρωταθλήτρια ομάδα του ΝΟ Αγίου Νικολάου

Τέλος να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν στην τελική τετράδα, την ομάδα του ΝΟ Αγίου Νικολάου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όπως και την φιναλίστ ομάδα της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας για την κατάκτηση της 2ης θέσης και να ευχηθώ καλή πορεία στην Β’ Εθνική κατηγορία με πολλές επιτυχίες’.

Αναλυτικά όλα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής πόλο:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

ΝΟ Χαλκίδας-Νίκη Βόλου 14-7

ΝΟ Αγίου Νικολάου-ΑΝΟ Αργυρούπολης 11-3

2η αγωνιστική

Νηρέας Πατρών-ΝΟ Χαλκίδας 3-11

Νίκη Βόλου-ΝΟ Αγίου Νικολάου 6-11

3η αγωνιστική

ΑΝΟ Αργυρούπολης-Νίκη Βόλου 11-6

ΝΟ Αγίου Νικολάου-Νηρέας Πατρών 11-7

4η αγωνιστική

ΝΟ Χαλκίδας-ΝΟ Αγίου Νικολάου 6-7

Νηρέας Πατρών-ΑΝΟ Αργυρούπολης 9-9

5η αγωνιστική

Νίκη Βόλου-Νηρέας Πατρών 9-22

ΑΝΟ Αργυρούπολης-ΝΟ Χαλκίδας 8-13

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΝΟ Αγίου Νικολάου 12 40-22, ΝΟ Χαλκίδας 9 44-25, ΑΝΟ Αργυρούπολης 4 31-36, Νηρέας Πατρών 4 41-40, Νίκη Βόλου 0 28-58.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

ΝΟ Ιτέας-ΑΟ Καστέλας 15-4

ΣΑΠΚ Νεάπολης-ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας 10-14

2η αγωνιστική

ΑΟ Καστέλας-ΣΑΠΚ Νεάπολης 5-16

ΝΟ Καβάλας Αργοναύτες-ΝΟ Ιτέας 12-18

3η αγωνιστική

ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας-ΑΟ Καστέλας 13-6

ΣΑΠΚ Νεάπολης-ΝΟ Καβάλα Αργοναύτες 18-6

4η αγωνιστική

ΝΟ Καβάλας Αργοναύτες-ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας 8-19

ΝΟ Ιτέας-ΣΑΠΚ Νεάπολης 8-4

5η αγωνιστική

ΑΟ Καστέλας-ΝΟ Καβάλα Αργοναύτες 14-15

ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας-ΝΟ Ιτέας 11-4

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΕ Αργής Καλαμάτας 12 57-28, ΝΟ Ιτέας 9 45-31, ΣΑΠΚ Νεάπολης 6 48-33, ΝΟ Καβάλα Αργοναύτες 3 34-51, ΑΟ Καστέλας 0 29-59.

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΝΟ Αγίου Νικολάου-ΝΟ Ιτέας 13-6

ΝΟ Χαλκίδας-ΠΑΕ Αργής Καλαμάτας 8-11

 

ΤΕΛΙΚΟΙ

Μικρός τελικός: ΝΟ Χαλκίδας-ΝΟ Ιτέας 5-8

Μεγάλος τελικός: ΝΟ Αγίου Νικολάου-ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας 8-0

*Στη Β’ Εθνική ανέβηκαν ο ΝΟ Αγίου Νικολάου και η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας.

Γ’ Εθνική (τελική φάση): Άνετη νίκη στην πρεμιέρα ο ΝΟΧ! (photos)

Γ’ Εθνική (τελική φάση): ‘2 στα 2’ ο ΝΟΧ με Νηρέα! (photos)

Γ’ Εθνική (πόλο-τελική φάση): Τ’ αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Γ’ Εθνική (τελική φάση): Ήττα στις λεπτομέρειες για ΝΟΧ από ΝΟΑΝ (photos)

Γ’ Εθνική (τελική φάση): Στα ημιτελικά ο ΝΟΧ-ένα βήμα πριν την άνοδο! (photos)

Γ’ Εθνική (ημιτελική φάση): Αποκλεισμός για ΝΟΧ στα πέναλτι (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΟ Χαλκίδας: Ανακοίνωση για εκλογές σε ομοσπονδίες

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (9/5/2019)

eviasports

Ντ. Κνέζεβιτς: ‘Το να παραμείνεις ψηλά είναι πιο δύσκολο’

Κώστας Λαγός
-->