EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (29/9/2019): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Ηρακλής Ψαχνών 0-3 (photos)

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, για τη 2η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απ’ τα πρώτα λεπτά και έψαχνε διαδρόμους για να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά έγινε στο 19′ με τον Σταματάκο να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα απ’ την περιοχή, όμως ένα λεπτό πιο πριν οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι με σουτ του Μπαλάνου έξω από την περιοχή που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 40ο λεπτό ο Σταματάκος με δυνατό σουτ από την περιοχή βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Ψαχνών, που είχε και άλλες τελικές στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ευβοϊκός προσπάθησε με αντεπιθέσεις να μειώσει το σκορ, χωρίς να καταφέρει, με ίσως πιο αξιόλογη φάση ένα σουτ στο 57′ έξω από την περιοχή του Μπαλάνου, που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να ψάχνουν το τρίτο γκολ, που τελικά ήρθε στο 86′ όταν μετά από σέντρα του Μπαλόζι, ο Μαναρίτσας με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Δελχάς-Μαρίνος.

ΓΚΟΛ: 19′ & 40′ Σταματάκος, 86′ Μαναρίτσας.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος, Ντούνας, Κ. Μαραγκός, Αγγελάκης (27′ Τζάνος λ.τ.), Νόνας (82′ Περήφανος), Κρεμασμένος, Ντουλαβέρης, Μπαλάνος (60′ Λάμπρου), Αποστόλου, Κοτρώτσιος (73′ Τόγκος).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Τσολάκος (89′ Μπατζελής), Σταματάκος (88′ Χατζηαντωνίου), Μαναρίτσας, Γκαράνης (82′ Σκριβάνος), Γκάβαλης (68′ Στεργίου).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ16 ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Αμαρυνθιακός 2-0 (video)

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ14): Οι κλήσεις για την προπόνηση στις 26/2

Κώστας Λαγός