EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (18/9/2016): Ιστιαία-Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Σεφτέ στις εκτός έδρας νίκες, έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε με 2-1 της Ένωσης Ιστιαίας στην έδρα της, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες, έστω και δύσκολα πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από την Εύβοια και την έδρα της Ένωσης Ιστιαίας. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους «ερυθρόλευκους» και μόλις στο 8΄ άνοιξαν το σκορ χάρη σε τέρμα του Νικολέτου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ανέβασε την απόδοση της προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε στο 33΄ με τον Μπρίτος που μόλις είχε μπει στον αγώνα να φέρνει το ματς στα ίσα. Όπως ήταν φυσικό από το σημείο εκείνο και μετά ο Ολυμπιακός είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 48΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να κάνουν το 1-2, η κεφαλιά όμως του Τέλλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Δαμάσκο. Με το πέρας της ώρας το συγκρότημα της Μαγνησίας ενέτεινε την πίεση του προς την εστία της ομάδας της βόρειας Εύβοιας, και σε δύο περιπτώσεις στο 56΄ και στο 69΄ άγγιξε το γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Στην πρώτη το σουτ του Φλίγκου πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Δαμάσκου, ενώ στην δεύτερη το σουτ του Κωστόπουλου, αποκρούστηκε εξ επαφής σε κόρνερ από το τερματοφύλακα των νησιωτών. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει στις δύο προηγούμενες φάσεις τους οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα, το πέτυχαν στο 75΄με τον Φλίγκο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Θανάσης Γουρνάς): Δαμάσκος, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Πουτακίδης, Πανάκης, Τοουρφέ, Α. Στεργίου, Στασινόπουλος (70’ Η. Στεργίου), Αλεξίου, Νικολέτος (77’ Χ. Ανέστης), Θόρια (17’ Βασιλείου λ.τ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Στουρνάρας (72’ Κολημήτρας), Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι (32’ Μπρίτος), Οικονόμου, Σταύρου, Δωματάς, Φλίγκος, Αναστασίου (46’ Ναστέφσκι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Εθνικός Φιλιππιάδας-Απόλλων Λάρισας 2-3, Πύδνα Κίτρους-Αμβρακία Κωστακίων 3-0, Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-0, Τηλυκράτης Λευκάδας-Πιερικός 0-0, Διαγόρας Σεβαστής-Ρήγας Φεραίος 1-0, Ιστιαία-Ολυμπιακός Βόλου 1-2, Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-0, Αστέρας Πετρίτη-Μαύροι Αετοί 0-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός Βόλου 6, Καραϊσκάκης 6, Πύδνα Κίτρους 6, Νίκη Βόλου 6, Διαγόρας Σεβαστής 6, Πιερικός 4, Τηλυκράτης 4, Απόλλων Λάρισας 3, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 2, Θεσπρωτός 1, Αστέρας Πετρίτη 1, Αμβρακία Κωστακίων 0, Ιστιαία 0, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0, Ρήγας Φεραίος 0, Εθνικός Φιλιππιάδας 0.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΟ Αλιβερίου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε κολυμβήτριες & κολυμβητές του συλλόγου

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (7/5/2016): Ηρακλής Χαλκίδας-Νίκη Αιγινίου 3-0 (videos)

eviasports

Δ. Κουπτσίδης: ‘Τραβηγμένο αυτή την εποχή στην Ελλάδα να έχουμε τρεις επαγγελματικές κατηγορίες’

eviasports