Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και προπονητής της ΑΕ Ληλαντίου Νίκος Ρόγκας, στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7.
‘Συγχαρητήρια στην ‘Ένωση’. Δεν θα σηκωνόμουνα να πω τα συγχαρητήρια, γιατί πιστεύω ότι όλοι με την παρουσία μας τιμούμε την ‘Ένωση’ σήμερα και τον πρόεδρο κ. Ρέτσα και τον κ. Πίσχινα, αλλά επειδή ο κ. Ζήσης αναφέρθηκε στον ΔΟΑΠΠΕΧ, ότι αυτή τη στιγμή επειδή είμαι σαν αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, ότι απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η δημοτική αρχή, είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία. Από τη Γ’ Εθνική που είναι η Αρτάκη και συγχαρητήρια, όπως και στις Αβαντίδες, που πήραν τον πρωτάθλημα στον όμιλο τους και έχασαν στο μπαράζ, συγχαρητήρια κ. Σωτηρίου, αλλά και στις ομάδες που μπορεί να είναι στη γ’ κατηγορία, μέχρι και στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Είμαστε δίπλα, είμαστε αρωγοί, το ξέρετε κ. Ζήση. Απλώς αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα στο γήπεδο Αλεξάνδρου, με μια νέα ομάδα που ιδρύεται.
Αυτό εμείς, αγγίζουμε όλα τα σωματεία, όπως και η ‘Ένωση’. Θέλουμε περισσότερα μέλη. Δεν μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν και ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι ό,τι ζητιέται ειδικά σε εμένα, είμαι δίπλα. Και αυτή τη στιγμή αν κάποιο σωματείο απ’ τον Δήμο Χαλκιδέων δεν έχει την αντιμετώπιση που πρέπει απ’ τον ΔΟΑΠΠΕΧ, παρακαλώ πολύ να πάρει το βήμα και να πει ότι δεν είναι δίπλα ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Η πρόεδρος η κ. Αϊδίνη κάνει τ’ αδύνατα δυνατά, εμείς και ο κ. Γκούνης. Το ξέρετε. Υπάρχουνε προβλήματα με κάποια γήπεδα. Οπωσδήποτε αυτό που είπε ο κ. Ζαλάβρας, ναι είναι μεγάλο πρόβλημα και προσπαθούμε και εμείς να το λύσουμε τον Δήμο Χαλκιδέων. Η καθαριότητα, η υγιεινή, αλλά όπως είπε και ο κ. Βαγιάννης, και ‘γω έτυχε να πάω σε πολλά γήπεδα. Αυτό δεν πάει να πει πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αρωγοί στην καθαριότητα. Τα σωματεία που δίνουμε τα γήπεδα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να συντηρηθούν, με συνεργασία με τον Δήμο και ταυτόχρονα και εμείς προσπαθούμε να λύσουμε οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα υπάρχει.
Και εκεί επάνω θα πρέπει να είναι και η ευαισθησία του καθενός παράγοντα, του καθενός προπονητή, του καθενός ποδοσφαιριστή, να μπορέσουμε να κρατήσουμε σωστά τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Πιστεύω κ. Ζήση όταν θα φύγουμε από δω, να σκεφτείτε καλύτερα και να δείτε αν είναι δίπλα ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Εγώ, αυτή τη στιγμή, υπάρχει αρχείο σε όλα τα αιτήματα σας και απαντήσεις σε όλα αυτά που κάνουμε. Δεν είναι προσωπικό, απλώς επειδή αναφερθήκατε στον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το βήμα που μου δώσατε. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Πραγματικά να ξαναρχίσουνε τα πρωταθλήματα. Τα πρωταθλήματα τα οποία δυστυχώς δεν βλέπουμε, όπως είπε ο κ. Ζήσης σωστά, με τι τρόπους θα γίνουν. Όπως είπε ο κ. Κουσκούτης πολύ σωστά για τα δελτία, γιατί εμείς σαν σωματείο ΑΕ Ληλαντίου κάναμε και μία καταγγελία πάνω σ’ αυτό. Γιατί τα δελτία τα έχουνε πληρώσει οι ομάδες, τα ‘χουνε πληρώσει τα σωματεία. Η ΕΠΟ αν θέλει να τ’ αλλάξει, ας τ’ αλλάξει από μόνη της. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι η όλη διαδικασία για να βγουν τα δελτία. Πάλι από την αρχή τα προσωπικά δεδομένα, πάλι το ένα πάλι το άλλο. Δηλαδή θα πρέπει το κάθε ένα σωματείο να φέρουμε και ένα γραμματέα. Κ. Πίσχινα δεν ξέρω αν είστε πρόθυμος να κάνετε και αυτά; Μαζί με όλα τ’ άλλα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή συνέχεια!’.
ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!
ΕΠΣΕ: ‘Με μεγάλη επιτυχία & σε κλίμα σύμπνοιας η τακτική ΓΣ’
Κ. Γαλάνης: ‘Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχει βάλει στους άξονες της τον αθλητισμό’
Αλ. Θεοδοσίου: ‘Θα μπορούσε να γίνει μια παράταση στα δελτία’
Σπ. Κατσινής: ‘Με ποια εχέγγυα θα ξεκινήσω την καινούργια χρονιά;’
Ν. Ζαλάβρας: ‘Συγχαρητήρια στο προεδρείο, κρατήσατε την ΕΠΣΕ δυνατά’
Μπ. Κουσκούτης: ‘Η ΕΠΟ καταστράφηκε οικονομικά απ’ τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής’
Αλ. Ζήσης: ‘Να έχουμε λίγο πιο δραστικά μέτρα, για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε’