EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νηλέας Νεοχωρίου-Κάρυστος 1-3

Η Κάρυστος κέρδισε στο Νεοχώρι τον Νηλέα 3-1, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4′ άνοιξε το σκορ με σουτ απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Ρούσσου. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ‘χτύπησε’ ακόμη δύο φορές στα επόμενα λεπτά, κάνοντας το 0-2 στο 9′ με σουτ απ’ το πλάι της μικρής περιοχής και τρία λεπτά μετά ο ίδιος, κάνοντας ένα πολύ γρήγορο χατ-τρικ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ως τελικός αποδέκτης για ακόμη μια φορά, ωραίου επιθετικού συνδυασμού της ομάδας του. Σταδιακά ο Νηλέας προσπάθησε να ισορροπήσει και τελικά μείωσε 1-3 στο 23′ με βολέ μέσα απ’ την περιοχή του Γιαγκίνη. Το ματς είχε και στη συνέχεια καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και στην επανάληψη, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο άλλο γκολ.

Ο ιδιοκτήτης της ‘Coco-Mat’ Πολ Ευμορφίδης, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα και τον πρόεδρο του Νηλέα Νεοχωρίου Σπύρο Κατσινή.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βράβευσαν τον μεγάλο χορηγό και ονοματοδότη τους Πολ Ευμορφίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας ‘Coco-Mat’. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ντόβολης Ε.-Ντόβολης Ι.

ΓΚΟΛ: 23′ Γιαγκίνης-4′ & 9′ & 12′ Ρούσσος.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μίλτος Καρατζάς): Κότσαρης, Περήφανος, Θεοδώρου, Καρατζάς, Μπάνος,Τζόκας, Αρκάς, Σπανός, Γιαγκίνης, Τ. Μαστροκώστας, Μ. Μαστροκώστας. (Κέκης, Καλογιάννης, Σαμαράς).

ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Ραβιόλος, Θάτσι, Παπασταματίου, Ποδαράς, Νταουτλάρι, Ζάνι, Ρούσσος. (Αστηθάς, Σιδέρης, Σπανός, Καραμλάτος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Παραιτήθηκαν Λύκος & Αϊνδιλής

Κώστας Λαγός

Στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Β. Παπαδάκης

Κώστας Λαγός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (7/11)

Κώστας Λαγός