EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελ. Αϊδίνη: ‘Είμαστε έτοιμοι για το νέο πρόγραμμα χρήσης των κλειστών γυμναστηρίων’

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη μίλησε στο stereabasket και αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα χρήσης των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Χαλκίδας για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, το οποίο θα ισχύσει αμέσως μόλις προκύψει οριστική λύση από τη ΓΓΑ όσο αφορά την εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο. Μέχρι τότε, θα ισχύει προσωρινά το περσινό πρόγραμμα των κλειστών γυμναστηρίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη:

”Θα ισχύσει προσωρινά το περσινό πρόγραμμα χρήσης των κλειστών γυμναστηρίων στο Δήμο Χαλκίδας μέχρι να προκύψει οριστική απόφαση από τη ΓΓΑ σχετικά με την εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο. Όπως είναι γνωστό, μέχρι στιγμής ισχύει η απόφαση της ΓΓΑ πως έχει δοθεί παράταση μέχρι 31 Αυγούστου για την εφαρμογή των νόμων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων από τα ερασιτεχνικά σωματεία, με εγγραφή στο Μητρώο.

Εμείς ως ΔΟΑΠΠΕΧ θα είμαστε έτοιμοι, αμέσως μόλις προκύψει η οριστική απόφαση της ΓΓΑ για παράταση ή όχι της εγγραφής το μητρώο, να ανακοινώσουμε στα σωματεία το νέο πρόγραμμα χρήσης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ως τότε, θα συνεχίσουμε προσωρινά με το περσινό πρόγραμμα, με μοναδική εξαίρεση το κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού που λόγω έργων αποκατάστασης αναμένεται να δοθεί προς χρήση στα μέσα Σεπτεμβρίου”.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

‘Το Σπίτι του Αθλητή’: Αθλητική ημερίδα στη Χαλκίδα στις 5/5

Κώστας Λαγός

Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών: ‘Χάλκινη’ η Μ. Αθανασίου στο πανελλήνιο νέων γυναικών

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (26/3/2016): Αρτάκη-Ιστιαία 1-2 (videos)

eviasports