EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (21/8/2019): Αυλίδα-Προποντίδα 2-3

Η Προποντίδα επικράτησε της Αυλίδας με 2-3, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο, άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Γκιόσι να εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ζουρμπουλής, περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με εύστοχο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της Προποντίδας και στο 78′ ο Παπασχόλης έκανε το 0-3, ενώ ο Θωμάς ‘απάντησε’ άμεσα για τους γηπεδούχους μειώνοντας σε 1-3 και στο 87′ ο Ζούσης έκανε το 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τραυματίστηκε, ένα τέταρτο περίπου πριν τη λήξη (όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα), ο ποδοσφαιριστής της Προποντίδας Νίκος Καραμούζης στο δέξι χέρι (και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες απ’ τη γιατρό του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα), πέφτωντας στην περίφραξη του γηπέδου (σε τσιμεντένιο περβάζι), σε σημείο-‘παγίδα’ του συρματοπλέγματος που έχει ξηλωθεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Κοντογιαννίδης-Μαρίνος.

ΓΚΟΛ: 78′ Θωμάς, 85′ Ζούσης-26′ Γκιόσι, 55′ Ζουρμπουλής, 78′ Παπασχόλης.

Αυλίδα (Αργύρης Μαστραγγελής): Κικίδης, Κοροβέσης, Ντούρμας, Μπαλωμένος, Βάθης, Κάβουρας, Λειβαδίτης, Μάλιαρης, Θ.Τ. Τσεμπελίκος, Λεοντάρης, Θ.Α. Τσεμπελίκος. (Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Θωμάς, Ζούσης).

Προποντίδα (Δημήτρης Καραγιάννης): Κουσκούτης, Π. Μωραΐτης, Σταθόπουλος, Χρυσοστάλης, Παπακωνσταντίνου, Γκιόσι, Τζίβας, Παρακάτης, Φατούσης, Σαμαράς, Σιμιτζής. (Συνοδάκης, Δουρμούσογλου, Τσακλάνος, Καραμούζης, Χ. Ζουρμπουλής, Αναγνώστου, Τ. Ραγιάς, Πάλλης, Βασιλείου, Παπασχόλης, Καραβοκύρης, Δ. Ραγιάς, Ν. Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ολυμπιακός Λίμνης-Ταξιάρχης 1-0

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακαδημία Ερέτριας-Δροσιά 3-1

Κώστας Λαγός

Το απίστευτο σερί της Μπάγερν σε τελικούς και η παράδοση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

koubanezos.gr