EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Συγχαρητήρια για το νοικοκύρεμα στην ΕΠΣΕ’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης, στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7.

‘Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Αγαπητέ πρόεδρε της ΕΠΣΕ κ. Ρέτσα, κ. Πίσχινα, κυρίες και κύριοι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΕ, είστε αγωνιστές. Μόνο αυτό θα πω. Όπως και όλοι μας. Και ειδικότερα οι πρόεδροι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων. Όλοι ερασιτέχνες είμαστε και οι πρόεδροι και οι ομάδες μας. Αλλά οφείλουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, να δημιουργούμε και να βλέπουμε επαγγελματικά τα πράγματα.

Θα ήθελα να χαιρετίσω για άλλη μια φορά, την προσπάθεια όλων των προέδρων, Γ’-Β’-Α’ Τοπικό. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Τα έσοδα μηδαμινά. Από κανέναν. Οι καταστροφές τεράστιες και μεγάλες.

ΑΟΝ Αρτάκης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ν. Ζαλάβρα

Πολύ σωστά ο κ. Ζαλάβρας είπε ότι πριν τρία χρόνια είχα πει… είμαστε πλέον στον πέμπτο χρόνο, τρίτο χρόνο στη Γ’ Εθνική. Πιστέψτε με είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Αλλά, να δώσουμε και ένα τόνο αισιοδοξίας, απ’ την πλευρά μας του ΑΟΝΑ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έχουμε κάποιους νοικοκύρηδες ανθρώπους, να μιλήσω έτσι πολύ απλά. Τον πρόεδρο τον κ. Ρέτσα, χρόνο με τον χρόνο, τον κ. Πίσχινα, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που κάθε χρόνο προσπαθούν για το καλύτερο. Βλέπουμε τα αποτελέσματα, σε εποχές που οι περιορισμοί είναι τεράστιοι. Ο ‘covid’ έχει έρθει, τα προβλήματα μεγάλα, καταστραφήκαν πρωταθλήματα, τα δικά μας τα πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική ήταν δύο πολύ μεγάλα τουρνουά και τίποτα περισσότερο.

Πολύ μεγάλη επιτυχία στους ανθρώπους της ΕΠΣΕ που προσπαθήσαν απ’ την πλευρά τους να μπούμε σε ένα όμιλο, στους όμορους νομούς της Στερεάς Ελλάδος, με σαφέστατα οικονομικά οφέλη.

Τα έξοδα, αν επιτρέπετε, πολύ μεγάλα και τρελά. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΕ, την περσινή χρονιά, και όλους σας, για την προσφορά στην έκδοση δελτίων, για τις διαιτησίες και γενικά για την ενίσχυση που είχαμε.

Ο κορονοϊός, τα είπαμε, και οι συνέπειες του είναι γνωστές. Περιορισμοί παντού, αναβολή πρωταθλημάτων. Απορώ και ‘γω, όπως και εσείς, πως συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα. Κάτι υπάρχει από πίσω, που μας κάνει να προχωράμε. Εκεί θέλω και τη βοήθεια της ΕΠΣΕ. Πιο δυνατούς και στην ΕΠΟ, πιο δυνατούς στον νομό μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια, με την ίδια δύναμη, με την ίδια αισιοδοξία και να παροτρύνουν όλους τους προέδρους, να τους βοηθούν όπως μπορούν. Όχι οικονομικά. Δεν είναι τόσο εύκολα οικονομικά να βοηθηθούν. Αλλά με έμμεσες προσπάθειες και σε συνεργασίες με τους Δήμους, την Περιφέρεια, να φροντίζουμε πάνω απ’ όλα τις υποδομές. Πολύ σωστά ο πρόεδρος, ο ναύαρχος ο κ. Θεοδοσίου, είπε για τα θέματα των γηπέδων. Τα ‘χουμε περάσει, τα ‘χουμε ζήσει, και σας πληροφορώ ότι και τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής -γνωρίζετε και πολύ καλύτερα από εμένα- είναι το ίδιο χειρότερα. Όχι απλά δεν υπάρχουν οι τουαλέτες, δεν υπάρχουν καν καθίσματα για τους φιλοξενούμενους, δεν υπάρχει τίποτα.

Οι δομές και υποδομές είναι το νούμερο ένα πράγμα. Κάποιος που δίνει από ένα ευρώ έως και δέκα στη Γ’ Εθνική, είναι πολύ μεγάλο το νούμερο. Τουλάχιστον ας προσφέρουμε ωραίο θέαμα, να τους προσφέρουμε γηπεδικές εγκαταστάσεις και αυτό το πράγμα με τον καιρό, όσο βελτιώνεται τόσο περισσότεροι θα ‘ρθουνε να δούνε τους αγώνες.

Για την ΕΠΣΕ δυο λόγια. Πάντα είστε δίπλα μας. Και αυτό το αναγνωρίζουμε. Σας θέλουμε όμως πιο δυνατούς, στην Εύβοια και στην ΕΠΟ, να βοηθήσετε κυρίως τις -θεωρητικά- μικρότερες κατηγορίες της Εύβοιας, περισσότερο τους διαιτητές, περισσότερο τους προπονητές. Όλο το οικοσύστημα που είναι γύρω σας. Συγχαρητήρια ξανά για το νοικοκύρεμα στην Ένωση. Ο νομός μας είναι απ’ τους μεγαλύτερους σε δυναμική, απ’ τους μεγαλύτερους σε δυναμικό ομάδων. Ευχή μας είναι να ανέβουν όλο και περισσότεροι στις παραπάνω εθνικές κατηγορίες και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γι’ αυτό.

Από την πλευρά μας σαν ΑΟΝΑ, θέλουμε να κρατήσουμε και να σηκώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, μαζί με σας και να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δυνατοί στην ΕΠΟ. Το λέω και το επαναλαμβάνω. Από κει ξεκινούν όλα. Άρα όσο πιο δυνατοί είμαστε σε αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί συνισταμένα, κέρδη έχουμε να αποκομίσουμε όλοι.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια. Και εμείς δίνουμε την ψήφο, την έγκριση μας και τη συμβολή μας στην ψήφιση του διοικητικού απολογισμού’.

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!

Photo album απ’ τη ΓΣ της ΕΠΣΕ

ΕΠΣΕ: ‘Με μεγάλη επιτυχία & σε κλίμα σύμπνοιας η τακτική ΓΣ’

Γ. Ρέτσας: ‘Παραμείναμε δυνατοί στις επάλξεις’

Γ. Βάγιας: ‘Εύχομαι δύναμη για τη νέα σεζόν’

Αλ. Θεοδοσίου: ‘Θα μπορούσε να γίνει μια παράταση στα δελτία’

Σπ. Κατσινής: ‘Με ποια εχέγγυα θα ξεκινήσω την καινούργια χρονιά;’

Ν. Ζαλάβρας: ‘Συγχαρητήρια στο προεδρείο, κρατήσατε την ΕΠΣΕ δυνατά’

Μπ. Κουσκούτης: ‘Η ΕΠΟ καταστράφηκε οικονομικά απ’ τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Στη Λάρισα η Β. Λατίφι

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (7/1/2020)

eviasports
-->