BASKET LEAGUE EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ιωνικό Νίκαιας ο Θανάσης Γιαπλές!

Στον Ιωνικό Νίκαιας ως άμεσος συνεργάτης του Curro Segura θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Χαλκιδέος κόουτς Θανάσης Γιαπλές, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Νίκαιας!

Ο Γιαπλές, που πέρυσι ήταν ασίσταντ κόουτς στον Παναθηναϊκό, ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό και μαζί με τον Τσίκληρα θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

‘‘Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει πως οι Άγγελος Τσίκληρας και Θανάσης Γιαπλές θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κόουτς Curro Segura.

Ο Άγγελος Τσίκληρας βρισκόταν και πέρσι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ανέλαβε σε δύο διαφορετικές περιόδους στη θέση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα, έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα τη σεζόν ως head coach οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 8ης θέσης και στην πρόκριση στα play-offs της Stoiximan Basket League.

Ο Θανάσης Γιαπλές διαθέτει τεράστια εμπειρία στους πάγκους, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία ως assistant coach, αλλά και ως head coach σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώσεις φυσικά σε Ελλάδα και Euroleague. Κατά το παρελθόν, έχει δουλέψει και στο Κατάρ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Al Rayyan”.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φιλικό: Άρης Θήβας-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 52-59

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (4/12/2016): Ηρακλής Χαλκίδας-Κηφισιά 1-3

eviasports

Photo album απ’ το Αθλόπολις-Απόλλων Ερέτριας

Κώστας Λαγός