EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (14/8/2019): Ταμυναϊκός-Απόλλων Ερέτριας 4-2 (photos+video)

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Ερέτριας με 4-2, σε φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκέρσι Τόρα, που κέρδισε ο ίδιος, στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης. Στο 51′ η ομάδα της Ερέτριας ισοφάρισε με ατομική ενέργεια του Γιάννη Μώρου. Ο ίδιος δύο λεπτά μετά σε φάση τετ-α-τετ με τον Τσάβαρη έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε σχεδόν άμεσα, με τον Γκέρσι Τόρα να βρίσκει ξανά και εκείνος το δρόμο προς τα δίχτυα με πλασέ. Στο 69ο λεπτό ο Κόφι Γιαντόμ με ψηλοκρεμαστό πλασέ πρόλαβε στην έξοδο τον Σπάχο, κάνοντας το 3-2 και ένα λεπτό μετά ο Γκέρσι Τόρα (στη ‘φιλική’ πρεμιέρα του με την ομάδα του Αλιβερίου μ’ αντίπαλο την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και αγωνίστηκε για 11 χρόνια) με ατομική ενέργεια σημείωσε χατ-τρικ για το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και είχαν τα δικά τους διαστήματα υπεροχής, με τον Ταμυναϊκό να ξεκινά με νεανική ενδεκάδα και στην επανάληψη ν’ αγωνίζεται με πιο έμπειρο σχήμα, απέναντι στον Απόλλωνα που και εκείνος έκανε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Πασχαλίδης-Λειβαδιτάκης.

ΓΚΟΛ: 47′ & 55′ & 70′ Τόρα, 69′ Γιαντόμ-51’& 53′ Μώρος.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Τσάβαρης, Δήμου, Αγγελάτος, Πέππας, Φωτόπουλος, Μεταξάς, Σπυράκης, Κροκόδειλος, Ποδαράς, Πομάρες, Θανάσης. (Λ. Πιλάτης, Γιαντόμ, Κουτσαυλής, Α. Μητακίδης, Μ. Αναστασίου, Ζαχαριάς, Β. Αναστασίου, Καραβάς, Λάμπρου, Τόρα, Περήφανος).

Απόλλων Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας): Τόρα, Μήτρου, Πετράκης, Σμπιλήρης, Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Γ. Τρεγκάι, Σεχάι, Μπασούκος, Ρούσσος, Κ. Τρεγκάι. (Παντελής, Κιάκης, Λάιος, Σπάχο, Τσαραντάνης, Φ. Τσίγκας, Μώρος).

Δείτε φωτογραφίες απ’ τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (18/4/2015): Αρτάκη-Αυλίδα 0-2

eviasports

Ξεκίνημα με 4 μεταγραφές για τη Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων!

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (26/8/2018): ΑΟ Χαλκίς-Επισκοπή 0-1

Κώστας Λαγός