EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπ. Κουσκούτης: ‘Η ΕΠΟ καταστράφηκε οικονομικά απ’ τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο παράγοντας της Προποντίδας Μπάμπης Κουσκούτης, στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7.

‘Εγώ θα ήθελα να τοποθετηθώ όσον αφορά τον διοικητικό απολογισμό. Το θέμα της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με τα δελτία, που τα έκανε ορισμένου χρόνου. Απ’ ότι μας έχετε ενημερώσει, δεν είχατε καμία ανάμειξη στη γενική συνέλευση και δεν έχετε ψηφίσει κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να μας ανακοινώσετε -πριν την ψήφιση του διοικητικού απολογισμού- αν εγκρίνετε εσείς αυτή την απόφαση της ΕΠΟ ή όχι. Για να μπορούμε και εμείς να εγκρίνουμε ή όχι τον διοικητικό απολογισμό. Εκτός αν δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό το θέμα στο διοικητικό απολογισμό. Νομίζω ότι συμπεριλαμβάνεται, διότι έγινε πριν τη γενική συνέλευση.

Θα έπρεπε λοιπόν σαν Ένωση να μας πείτε αν συμφωνείτε ή όχι μ’ αυτό το θέμα, για να ξέρουμε και εμείς, εσείς που διοικείτε, αν πράττετε σωστά, κατά τη δικιά μας άποψη σαν σωματείο, τ’ άλλα σωματεία μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη. Εμείς ταυτιζόμαστε με τις απόψεις του κ. Ζαλάβρα. Τα σωματεία που έχουμε ακαδημίες.

Ο κ. Ζαγοράκης μία ζωή επαγγελματίας ήτανε, ποδοσφαιριστής. Του κόσμου τα πριμ πήρε στην Πορτογαλία. Δεν μ’ ενδιαφέρει και αν τα μάθει που τα λέω. Η ΕΠΟ καταστράφηκε οικονομικά απ’ τους ποδοσφαιριστές της εθνικής, απ’ τα πριμ που έδωσε, θεωρώ. Βεβαίως κάνανε μεγάλη επιτυχία τα παιδιά και πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά οικονομικά η ΕΠΟ έπαθε μεγάλη ζημιά με τα πριμ που δοθήκαν και τότε αρχηγός της εθνικής ήταν ο κ. Ζαγοράκης. Ο κ. Ζαγοράκης τώρα πάει να διαλύσει τα ερασιτεχνικά σωματεία. Δεν ξέρω ποιοι τον βάλανε πρόεδρο στην ΕΠΟ. Από μόνος του δεν μπήκε.

Οπότε θα ήθελα να μας πείτε εσείς την άποψη σας για να ξέρουμε αν θα ψηφίσουμε τον διοικητικό απολογισμό’.

Απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα, στη δευτερολογία του, στον Μπάμπη Κουσκούτη: ‘Οποιαδήποτε απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή της Πολιτείας που είναι εις βάρος των σωματείων, είμαστε κατά. Οποιαδήποτε αύξηση γίνεται, είτε αφορά δελτία είτε οτιδήποτε άλλο, μας βρίσκει απέναντι. Θέλω, όποιος είναι δύσπιστος, να ‘ρθει στην Ένωση και να δει την αλληλογραφία την οποία έχουμε ανταλλάξει, κατά καιρούς, με την ΕΠΟ και διεκδικούμε πράγματα υπέρ των σωματείων. Προ ολίγου, την ώρα δηλαδή που είμαι εδώ στη γενική συνέλευση, ήρθε ένα e-mail. Ζητήσαμε απ’ την ΕΠΟ να τοποθετηθεί εγγράφως τι θα γίνει με τις ποινές του περσινού πρωταθλήματος. Σε ένα πρωτάθλημα ως μη γενόμενο, ο άλλος έφαγε 10 αγωνιστικές και πλήρωσε και 100 ευρώ πρόστιμο. Τι θα γίνει; Η απάντηση που μόλις πριν λίγο λάβαμε απ’ το e-mail, δηλαδή την ώρα που ήμασταν εδώ, λέει ότι οι αγωνιστικές ισχύουν και τα χρηματικά πρόστιμα δεν ισχύουν. Αυτό καταλάβαμε από την απάντηση. Θέλω να πω δηλαδή ότι στέλνουμε συνεχώς αιτήματα και ρωτάμε πράγματα και διεκδικούμε πράγματα, για τα σωματεία’.

Παρέμβαση του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργου Πίσχινα: ‘Γι’ αυτό το θέμα Μπάμπη έχει γίνει μεγάλη φασαρία από μένα. Στην τελευταία γενική συνέλευση της ΕΠΟ είχα πάρει και τα χαρτιά μαζί και είπα ‘γιατί να τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές αυτοί και να πληρώσουν και πρόστιμα απ’ τη στιγμή που δεν έγινε το πρωτάθλημα; αφού είναι μη γενόμενο γιατί;’, να μην ισχύσει τίποτα’.

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!

Photo album απ’ τη ΓΣ της ΕΠΣΕ

ΕΠΣΕ: ‘Με μεγάλη επιτυχία & σε κλίμα σύμπνοιας η τακτική ΓΣ’

Γ. Ρέτσας: ‘Παραμείναμε δυνατοί στις επάλξεις’

Γ. Βάγιας: ‘Εύχομαι δύναμη για τη νέα σεζόν’

Αλ. Θεοδοσίου: ‘Θα μπορούσε να γίνει μια παράταση στα δελτία’

Σπ. Κατσινής: ‘Με ποια εχέγγυα θα ξεκινήσω την καινούργια χρονιά;’

Ν. Ζαλάβρας: ‘Συγχαρητήρια στο προεδρείο, κρατήσατε την ΕΠΣΕ δυνατά’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακαδημία Ερέτριας-Προποντίδα 2-3

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/4/2013): Όλυμπος Γυμνού-Νηλέας Νεοχωρίου 1-0

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Στύρα-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-1

Κώστας Λαγός