EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν. Ζαλάβρας: ‘Συγχαρητήρια στο προεδρείο, κρατήσατε την ΕΠΣΕ δυνατά’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο πρόεδρος της Ιστιαίας Νίκος Ζαλάβρας, στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7.

Σκεπτόμενος αυτά που είπε ο πρόεδρος της Καστέλλας. Το θέμα υγιεινής αν το πάρουμε σαν κορωνίδα στα γήπεδα, εκλείπει από αρκετά γήπεδα, δεν το συζητάμε. Το παράδειγμα που έφερε ο πρόεδρος Αλέξανδρος Θεοδοσίου, ούτε εμείς έχουμε. Ζητάμε τα τελευταία χρόνια από τον δήμαρχο μας, και τον καινούργιο τα δύο τελευταία χρόνια, να υλοποιήσει τουλάχιστον τους όρους της καθαριότητας και τους όρους μιας σωστής και αντάξιας παρουσίας των ανθρώπων. Αυτό είναι θέμα διαδικαστικό πιστεύω, με τον εκάστοτε δήμο, ότι είναι ας το πούμε τόσο μακριά, θα το φτιάξει.

Είναι όλα μας στο ποδόσφαιρο λίγο δύσκολα. Είναι δύσκολα γιατί ποτέ δεν δόθηκε η ανάλογη σημασία από ψηλά. στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό έρχεται ας το πούμε και από εμάς, οι οποίοι δεν απαιτούμε ή δεν απαιτούσαμε τα παλιά χρόνια. Τώρα αρχίζει να υπάρχει κάτι. Ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πίσχινας και το υπόλοιπο συμβούλιο, κάνουν κάποια δουλειά, είναι χαμηλών τόνων, αλλά είναι αργά, σταθερά και γεμάτα, δουλεύουνε, μας το ‘χουνε δείξει, στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, οι οποίες μας δημιουργούν τα προβλήματα.

Είπε και ο πρόεδρος του Νηλέα Νεοχωρίου Σπύρος Κατσινής για τις συμφωνίες, δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που έχουμε εμείς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, δεν είναι καλό ν’ ακούγεται και ούτε να το βλέπουμε να συμβαίνει και να ‘χουμε κάνει ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε όλοι ν’ αναδείξουμε το ποδόσφαιρο, μέσα από τη συνεργασία των ομάδων, τη συνεργασία των ανθρώπων.

Εγώ βλέπω κάτι άλλο όμως στο βάθος. Βλέπω ότι όσοι ασχολούμαστε με τις υποδομές θα φρακάρουν, γιατί με τις νέες διατάξεις που βγάζει το ποδόσφαιρο για ορισμένου χρόνου, θα βγαίνουν κάποιοι ‘κομήτες’-πρόεδροι, ας μου επιτραπεί η λέξη, που έναντι ‘πινακίου φακής’ θα δελεάζουν τα πιτσιρίκια 16-17 χρονών, θα θέλουν να τους κάνουν επαγγελματίες και για αυτό θα έχουν απώλειες οι ομάδες που δουλεύουνε σε βάθος χρόνων, με τις υποδομές τους.

Εκεί επικεντρώνω, ας το πούμε, την πορεία αυτή και τη σκέψη μου. Εδώ πρέπει να καθίσουμε να δούμε τι λύση μπορούμε να βρούμε και πόσο μπορεί τελικά αυτή η ΕΠΟ να θωρακίσει αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Θα αλλάξω λίγο κεφάλαιο, θέλω να πάω στον πρόεδρο της Αρτάκης στον κ. Βαγιάννη. Πριν 2-3 χρόνια είχε πει ‘βοηθήστε με, με τις εμπειρίες σας’. Ας πούμε ότι του είπαμε ‘καλή ευχή, καλή δύναμη πρόεδρε’… Οι εμπειρίες αυτές στο ποδόσφαιρο, που αποκτάνε αυτοί οι άνθρωποι που βάζουν και το χέρι βαθύτερα στην τσέπη, για να πρωταγωνιστήσουν, να πάνε μια ομάδα στη Γ’ Εθνική ή και λίγο πιο ψηλά. Εδώ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Αρτάκης, που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, το βλέπουμε όλοι. Πρόεδρε σε βοηθά το χωριό σου; Εκεί πρέπει να επικεντρώσεις, γιατί όσο δυνατός και να ‘σαι, θα λυγίσεις. Το λέω έτσι, σε όλους μπροστά.

ΑΟΝ Αρτάκης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ν. Ζαλάβρα

Εγώ προς ένδειξη τιμής σ’ αυτό που κάνεις, θα σου παρακαλούσα να μου πουλήσεις το πρώτο διαρκείας εισιτήριο, έστω για να συνεισφέρω και ‘γω στην προσπάθεια σου και στον αγώνα που κάνεις, γιατί πραγματικά πρέπει όλοι μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χρειάζεται και αλληλεγγύη. Και η αλληλεγγύη διδάσκεται από μας, που το βιώνουμε, που το ζούμε κάθε μέρα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Συγχαρητήρια και πάλι.

Θέλω ξανά να δώσω συγχαρητήρια στο προεδρείο, γιατί μέσα σε όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζήσατε, κρατήσατε την ΕΠΣΕ δυνατά.

Εμείς σαν απώλεια που είχαμε, θέλω να πω πρώτα τη Χρύσα, που με μεγάλη συγκίνηση ήτανε ένα χαμογελαστό άκουσμα στη φωνή του τηλεφώνου απ’ την ΕΠΣΕ. Παρόλο που εμείς ήμασταν και ζοχάδες, γιατί είχαμε τα προβλήματα μας… τα ξέρετε όλοι. Παίρναμε μια απάντηση που μας κατέβαζε και μας ηρεμούσε. Τα συλλυπητήρια μου στην ΕΠΣ, όπως και συλλυπητήρια στη δικιά μας την οικογένεια, γιατί μέσα σε 2-3 χρόνια χάσαμε δυο προέδρους και έναν άνθρωπο τη φετινή χρονιά ο οποίος ήτανε ο ‘Γιάννης-Αγιάννης’, ο Γιάννης Καραμουζάς, που όσοι τον είχατε γνωρίσει, ήτανε ένας άνθρωπος, που όταν πήγαινες στο γήπεδο της Ιστιαίας τον έβρισκες εκεί. Αιωνία τους η μνήμη λοιπόν και καλή συνέχεια σε εμάς και κοιτάμε να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Μία τελευταία λέξη: Η ΕΠΟ πρέπει να σκύψει και να έρθει κοντά μας. Αυτά πρόεδρε. Γεια σας’.

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!

Photo album απ’ τη ΓΣ της ΕΠΣΕ

ΕΠΣΕ: ‘Με μεγάλη επιτυχία & σε κλίμα σύμπνοιας η τακτική ΓΣ’

Γ. Ρέτσας: ‘Παραμείναμε δυνατοί στις επάλξεις’

Γ. Βάγιας: ‘Εύχομαι δύναμη για τη νέα σεζόν’

Αλ. Θεοδοσίου: ‘Θα μπορούσε να γίνει μια παράταση στα δελτία’

Σπ. Κατσινής: ‘Με ποια εχέγγυα θα ξεκινήσω την καινούργια χρονιά;’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βιντεοκουίζ & σκληρά μαρκαρίσματα (photos)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το ΑΕΚ Χαλκίδας-Αθλόπολις

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Καλοχώρι/Παντείχι-Λήλας Βασιλικού 0-3

Μιχάλης Πράσινος
-->