EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ν. Κουρμπανάς: ‘Να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Νίκου Κουρμπανά, στην έναρξη προετοιμασίας της νέας του ομάδας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/8.

Για τους στόχους του ΑΟΝΑ: ‘Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να έχουμε στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Θα ‘ναι μια δύσκολη χρονιά, με τη λογική ότι θα ξεκινήσουμε από την αρχή, θα ξεκινήσουμε σωστά. Από τη στιγμή που η ομάδα θέτει κάποιους στόχους, να ‘ναι ανταγωνιστική, καταλαβαίνετε ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Να φέρουμε εις πέρας το έργο. Αυτό που φαίνεται στην ομάδα είναι ότι θέλει, ζητάει το κάτι παραπάνω. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε σωστά με τα παιδιά, τα παλιά και τα καινούργια που ήρθανε, να μπορέσουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε στον στόχο’.

Για το αν μπορεί η Αρτάκη να κατακτήσει το πρωτάθλημα: ‘Τα πρωταθλήματα δεν παίρνονται με ούτε να το λέμε, ούτε με το -καμιά φορά- να το θέλουμε πολύ. Πέρα απ’ το να το θέλουμε, αλλά θέλει και λιγάκι υπομονή. Η Αρτάκη πράγματι είναι μια ομάδα η οποία είναι τρίτη χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ζητάει το παραπάνω. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς και υποσχόμαστε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Πιθανόν, εμείς σαν ομάδα με κάποιες άλλες ομάδες, θα είναι 1-2-3, θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε προς τα ψηλά. Τώρα για το εάν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό να το πετύχουμε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Παίζουνε και οι άλλοι μπάλα. Επομένως ηρεμία, υπομονή και μακάρι στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θα κόψουμε το νήμα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Απ’ τη μια στιγμή στην άλλη’.

Για τις μεταγραφές: ‘Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας, μέχρι το Σάββατο, αυτή την εβδομάδα, να μπορέσουμε να προσθέσουμε 2-3 παιδιά. Θα ξεκινήσουμε, θα παίξουμε και τα φιλικά και πιθανόν να χρειαστούμε και 1-2 περιπτώσεις ακόμα. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακόμα τον αριθμό, αλλά πιστεύω θα ‘ναι 3-5, κάπου εκεί. Θα δούμε τις προπονήσεις πως θα πάνε. Έχουμε προσδιορίσει κάποιες θέσεις, τώρα δεν είναι θέμα να πούμε ακριβώς εκεί ή αλλού. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους, περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, κάποιων παιδιών, τα οποία έχουν εμπειρία στην κατηγορία και είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Βήμα-βήμα. Το ζητούμενο είναι ότι εμείς δεν βιαζόμαστε. Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα με λίγους παίκτες, θα πει κανείς πιθανόν ότι δεν βαδίζουμε καλά ή είμαστε ανοργάνωτοι, δεν έχουμε παίκτες, κτλ, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε τώρα 17-18 παιδιά, θα προσπαθήσουμε να έρθουνε 4-5, θα δούμε και κάποιους μικρούς για να συμπληρώσουμε το θέμα των μικρών και βλέποντας και κάνοντας. Σίγουρα θα προσθέσουμε 3 με 5 άτομα στο έμψυχο δυναμικό, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα’.

Το μήνυμα του προς τον φίλαθλο κόσμο της Αρτάκης: ‘Καταρχήν, αυτό το οποίο πρέπει να πούμε, είναι να έρθει στο γήπεδο. Ο κορονοϊός ας ευχηθούμε να τελειώσει. Να υποστηρίξει την ομάδα, να έχει υπομονή, τον έχουμε ανάγκη. Ο κόσμος πάντα βοηθάει μια ομάδα και αυτός, να προσθέσουμε εμείς ακόμη ένα γρανάζι, τον φίλαθλο κόσμο, στη φετινή μας χρονιά, έτσι ώστε με τη βοήθεια του να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε’.

Ξεκίνημα για ΑΟΝΑ με στόχο έναν… ‘όροφο’ παραπάνω! (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (24/4/2010): Ολυμπιακός Χαλκίδας-Αυλωνάρι 3-1

eviasports

Σαν Σήμερα (28/12/2014): Ερμήλιος-Εύριπος 0-1 (video)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος Αρτάκης-Άγιοι Ανάργυροι 2-1

Άγγελος Καραμπέτσος