EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: ‘Με μεγάλη επιτυχία & σε κλίμα σύμπνοιας η τακτική ΓΣ’

Δελτίο τύπου της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης για την τακτική γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7:

‘Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή και αφού τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας η τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ την Παρασκευή 30/07/2021 στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Εκτός από τους παράγοντες των σωματείων που παρέστησαν -αψηφώντας συνθήκες πανδημίας, καύσωνα και χιλιομετρικές αποστάσεις-,τη γενική συνέλευση τίμησε και χαιρέτησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα παιδείας και αθλητισμού κ. ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ.

Πριν τις εργασίες της Γ.Σ έγινε σχετική αναφορά και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της υπαλλήλου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗ, του τερματοφύλακα του Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΥ και άλλων προσώπων του ποδοσφαίρου που έφυγαν απο τη ζωή τον τελευταίο χρόνο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΤΣΑΣ, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, έκανε τον διοικητικό απολογισμό αναφερόμενος στην πανδημία και στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχουν επέλθει στην Ένωση, στη βελτίωση των οικονομικών της Ένωσης, στη διαχείριση των σχέσεων με τους φορείς του αθλητισμού και τους φορείς του νομού, στα σωματεία που εκπροσωπούν την Ένωση στα εθνικά πρωταθλήματα και στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για τη στήριξη τους, καθώς και για την οικονομική στήριξη των σωματείων που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στο θέμα της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης των σωματείων και της εγγραφής τους στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο της διοίκησης στη διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών, με τη συμβολή και του Γεν. Γραμματέα της Ένωσης κυρίου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΣΧΙΝΑ.

Αναφέρθηκε επίσης στις μεταρρυθμίσεις του νέου κανονισμού για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και στην υποχρέωση των σωματείων για την αντικατάσταση των παλαιών δελτίων ,στην πετυχημένη διοργάνωση της σχολής προπονητών UEFA D για τη στελέχωση του ποδοσφαίρου με ικανά και πιστοποιημένα στελέχη, στη λειτουργία σχολής διαιτητών σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Ενωσιακού Γηπέδου, για την ίδρυση του αθλητικού μουσείου της Ένωσης και για την αναβάθμιση του site προβάλλοντας το ανανεωμένο και με το νέο του σήμα.

Τελειώνοντας, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τους στόχους της διοίκησης για την ενασχόληση περισσοτέρων νέων παιδιών με το ποδόσφαιρο, την επιστροφή του φιλάθλου κόσμου στα γήπεδα και τον καθοριστικό ρόλο της Ένωσης στην εκπαίδευση του ταλέντου στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι τοποθετήσεις των παραγόντων σε πλαίσια διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων επί του διοικητικού απολογισμού καθώς και οι απαντήσεις – διευκρινήσεις του προέδρου κυρίου ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΤΣΑ, ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και επωφελείς και η υπερψήφιση του, καταδεικνύει αδιαμφισβήτητα την εμπιστοσύνη των σωματείων στην παρούσα διοίκηση.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση και ο οικονομικός απολογισμός 2020, η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2020 και ο προϋπολογισμός 2022.
Εγκρίθηκε επίσης η διαγραφή των σωματείων ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΡΟΒΙΩΝ , ΑΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ, καθώς και η εισδοχή ως νέου μέλους της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ του σωματείου Π.Α.Β ΞΗΡΟΠΟΛΗ.

Σχετικά με το καταστατικό , καμία πρόταση για συζήτηση δεν υποβλήθηκε από τα σωματεία, αφού για την τροποποίηση του σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις προθεσμίες που ορίζονται.

Η γενική συνέλευση τελείωσε με ευχαριστίες και τις ευχές όλων για καλή συνέχεια στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με υγεία, δύναμη και υπομονή.

Τέλος, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ παρέθεσε μπουφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους, που ήταν χορηγία της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας’.

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!

Γ. Ρέτσας: ‘Παραμείναμε δυνατοί στις επάλξεις’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Κόντος: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόοδο που έδειξαν’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (16/3/2013): Πορτοχελιακός-Λουκίσια 0-3

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ: Σκόρερς (7/11)

eviasports