EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Γενική συνέλευση με μαζική κατάθεση απόψεων-προτάσεων & εποικοδομητικό διάλογο!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/7 η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν και η φετινή γενική συνέλευση, διάρκειας περίπου δυόμισι ωρών, με αρκετούς παράγοντες ομάδων να καταθέτουν απόψεις-προτάσεις, που συντέλεσαν ώστε να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος για διάφορα ζητήματα-προβλήματα του ευβοϊκού και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, που όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε στη θεματολογία που αναπτύχθηκε.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τον χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Παιδείας & Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη και την ομιλία για τον διοικητικό απολογισμό του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα (στο ξεκίνημα της διαδικασίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Χρύσας Γεραμάνη, του Γιάννη Αγριόδημου, κ.α. προσωπικοτήτων που ‘έφυγαν’ απ’ τη ζωή τον τελευταίο χρόνο), τοποθετήθηκαν οι παράγοντες Γιάννης Βάγιας (Σκεπαστή), Αλέξανδρος Θεοδοσίου (Καστέλλα), Σπύρος Κατσινής (Νηλέας Νεοχωρίου), Νίκος Ζαλάβρας (Ιστιαία), Μπάμπης Κουσκούτης (Προποντίδα), Γιάννης Βαγιάννης (Αρτάκη), Στέφανος Σωτηρίου (Αβαντίδες), Αλέξανδρος Ζήσης (Αλάτσατα), Νίκος Ρόγκας (Ληλάντιο, τοποθετήθηκε κυρίως για ζητήματα του Δήμου Χαλκιδέων, ως αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ), Ηλίας Κοκορίκος (Ολυμπιακός Λίμνης), Δημήτρης Φραγκούλης (Αυλωνάρι), Αντώνης Κουμάκης (Στύρα).

Πέρα από ζητήματα σχετικά με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τέθηκαν θέματα σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τις ελλείψεις που παρουσιάζουν, την απόφαση για επανέκδοση δελτίων απ’ την ΕΠΟ, τους προπονητές, το αθλητικό μητρώο και την αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ, κ.α., όπως και εκείνα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία ήταν τα εξής:

  1. Επικύρωση Πληρεξουσίων Αντιπροσώπων.
  2. Εκλογή 2 Γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών (προτάθηκαν και εκλέχτηκαν ομόφωνα οι Βασίλης Καρλατήρας (ΑΟ Χαλκίς)-Αλέξανδρος Θεοδοσίου (Καστέλλα)).
  3. Διαγραφή μελών (Αστέρας Δροσιάς, Ερμής Ροβιών, Αίας Χαλκίδας, Μυρμιδόνες Κερασιάς).
  4. Διοικητικός απολογισμός (από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα-εγκρίθηκε ομόφωνα).
  5. Οικονομικός Απολογισμός από 01/01/2020-31/12/2020 (από τον ταμία της ΕΠΣΕ Γιάννη Λάμπρου), Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (από τον πρόεδρο της επιτροπής Τάσος Δημητρίου), Ισολογισμός 2020, Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2020, Προϋπολογισμός Έτους 2022 (εγκρίθηκαν όλα ομόφωνα).
  6. Εισδοχή νέων μελών (ΠΑΒ ‘Ξηρόπολη’).
  7. Προτάσεις για τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού (δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση-λόγω του νέου αθλητικού νόμου θα πρέπει να γίνει τροποποίηση σε κάποια άρθρα, γι’ αυτό και θα γίνει έκτακτη ΓΣ, πιθανότατα την ίδια ημέρα που θα γίνει η φετινή κλήρωση των πρωταθλημάτων).

Τέλος, έγινε παρουσίαση του νέου σήματος και του νέου site (ιστότοπου) της ΕΠΣΕ, που με τη σχεδιαστική του ‘φρεσκάδα’ και πρακτικότητα κέρδισε τις εντυπώσεις του συνόλου των παραγόντων, που έδωσαν το παρών, το οποίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο!

…θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα όσα ειπώθηκαν στη φετινή ΓΣ…

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (16/2/2019): Ερμήλιος-Κεραυνός Χαλκίδας 3-2 (photos)

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ: Αποτελέσματα & βαθμολογίες (6η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (13/3)

Κώστας Λαγός
-->