Ευχαριστήριο μήνυμα, με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του Λίμι Μυρτέζα προς την Αρτάκη, στην οποία αγωνίστηκε -ως δανεικός από τον Αμαρυνθιακό- στους αγώνες της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στο κέντρο της άμυνας του ΑΟΝΑ.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λ. Μυρτέζα:
‘Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Αρτάκης για αυτούς τους 4 μήνες που περάσαμε μαζί!
4 μήνες γεμάτοι από επιτυχίες και πολύ δουλειά!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Βαγιάννη, όλους μου τους συμπαίκτες που από την πρώτη στιγμή με κάνανε να νιώσω οικογένεια και με κάνανε καλύτερο, τους προπονητές μου και όλη την διοίκηση της ομάδας!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Εις το επανιδείν’.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεΛίμι Μυρτέζα: Ευχαρίστησε τον Αμαρυνθιακό, συνεχίζει στην Αρτάκη!
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς