EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί’

Τα κυριότερα των όσων ανέφερε ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης, στη γενική συνέλευση της ομάδας του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/7.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Βαγιάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του: ‘Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας, που ήρθατε εν μέσω καύσωνα, εν μέσω περιορισμών ‘covid’. Γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρέπει να τηρηθούν στο έπακρο όλες οι αναγκαίες προφυλάξεις για τον ‘covid’. Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν τον αντιδήμαρχο μας τον Μπάμπη Κώσταρο, που μας έδωσε την αίθουσα να πραγματοποιήσουμε την ενημέρωση-παρουσίαση και την γενική συνέλευση της ομάδας μας. Να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, τον αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Νίκο Ρόγκα, τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα, τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργο Πίσχινα’.

Για τον Νίκο Κουρμπανά και τον Γιάννη Οικονόμου: ‘Να καλωσορίσουμε τους ‘φιλοξενούμενους’ μας δημοσιογράφους και πάνω απ’ όλα τον πρώτο επίσημο ‘φιλοξενούμενο’ μας, τον νέο προπονητή της ομάδος Νίκο Κουρμπανά. Καλώς ήρθες κόουτς. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, όπως και δική σου, να είσαι στην ομάδα μας, να ηγηθείς του συλλόγου σε προπονητικό επίπεδο. Να καλωσορίσουμε επίσης τον νέο γυμναστή μας Γιάννη Οικονόμου. Θα είναι στο προπονητικό τιμ της ομάδος’.

Για το ‘σκαλοπάτι’ παραπάνω και τις αλλαγές σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου: ‘Ο υποφαινόμενος είναι ο πρόεδρος της ομάδος. Συνεχίζουμε για πέμπτη χρονιά στον προεδρικό θώκο. Πολλά βάσανα, πολλά προβλήματα, μικρές και μεγάλες καταστροφές, αλλά συνεχίζουμε θετικά, αισιόδοξα και με τη βοήθεια όλων πιστεύουμε να καταφέρουμε να ανέβουμε ακόμα ένα ‘σκαλοπάτι’, να ανέβουμε ακόμα έναν ‘όροφο’, όσον αφορά την εξέλιξη μας στον χώρο του ποδοσφαίρου, στον χώρο του αθλητισμού, τιμώντας πάνω απ’ όλα την πόλη μας, τιμώντας τον νομό μας, τιμώντας τους ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά περισσότερο τους φιλάθλους της ομάδας.

Όσον αφορά το διοικητικό συμβούλιο, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του συλλόγου συνεχίζει και παραμένει ο Νίκος Ματζάνας, αρκετά χρόνια ποδοσφαιριστής και μαζί όλοι για πέμπτο χρόνο ηγούμαστε της ομάδας. Φέτος θα ‘χουμε και δύο αντιπροέδρους. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να καλωσορίσουμε τον Χάρη Αλεξανδρή, αντιπρόεδρο του ΑΟΝΑ και διευθυντή εγκαταστάσεων του συλλόγου μας. Επίσης αντιπρόεδρος του ΑΟΝΑ και εμπορικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Αντώνης Μαρίνος, υπεύθυνος για όλη την εμπορική πολιτική. Γενικός αρχηγός και γενικός γραμματέας της ομάδας μας θα είναι ο Αγγελής Πρατσόλης, αναλαμβάνει και την ευθύνη του γενικού αρχηγού μαζί με όλα τ’ άλλα. Γενικός αρχηγός, μαζί με τον κ. Πρατσόλη, και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Νίκος Αράπτσας. Φροντιστής και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΝΑ και η ‘ψυχή’ και η ‘καρδιά’ μας είναι ο Σωτήρης Τσουβαλάς. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, όλοι δυνατά.

Ήθελα να ευχαριστήσω επίσης για όλα αυτά τα χρόνια τον Γιώργο Μιμίκο, τον Νίκο Μαντούκα, τον Αποστόλη Χρυσό, που πάντα συμβουλευτικά και στον πρόεδρο και στην διοίκηση, θα βοηθήσουν φέτος την εμπορική διεύθυνση της ομάδας και θα είναι υπεύθυνοι για το νέο website του ΑΟΝΑ και τα social media, αλλά και τις διαφημίσεις με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε χορηγούς και πελάτες.

Και κλείνουμε με τους τεχνικούς διευθυντές και τους συμβούλους του προέδρου και της διοίκησης, τον Γιάννη Λεζγή, τεχνικό σύμβουλο, και τον Δήμο Παπασωτηρίου, οι οποίοι βοηθούνε στο να ξεκινήσει η χρονιά, να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας με τους ποδοσφαιριστές και να κάνουμε το καλύτερο, σε επίπεδο αγωνιστικό, σκάουτινγκ, να ενδυναμώνουμε την ομάδα, ανά πάσα στιγμή’.

Για τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους: ‘Οι περασμένες δύο χρονιές ήτανε καθαρά να πούμε την έκφραση και συγχωρέστε με, ‘μισές και κολοβές’. Παίξαμε δύο μεγάλα τουρνουά. Και όλα αυτά λόγω του ‘covid’. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες, προσαρμοστήκαμε στα προβλήματα. Την πρώτη χρονιά διατηρηθήκαμε στην κατηγορία. Την περσινή χρονιά ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά. Μας σταμάτησε ο ‘covid’ το φθινόπωρο. Ξανασυνεχίσαμε τον Μάρτιο. Η ομάδα, μπορούμε να πούμε έτσι απλά, διεκδικούσε μέχρι και τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να ‘χε κάνει και το βήμα παραπάνω. Αλλά σιγά-σιγά με μια επένδυση στις δομές-υποδομές και σε πιο ώριμες συνθήκες, πιστεύω τη φετινή χρονιά είναι ένας στόχος’.

Για τους στόχους της Αρτάκης: ‘Οι στόχοι βέβαια μπαίνουν το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να αποδειχτούν και στην πράξη, στο γήπεδο, με την προσπάθεια μας, με την προσπάθεια των παικτών, με την προσπάθεια των προπονητών, με την προσπάθεια όλων μας. Και εκεί είναι η μεγάλη βοήθεια που θέλουμε από εσάς. Ο καθένας από τον ρόλο του και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετουσιώνουν όλες τις αξίες, όλες τις προσπάθειες στο γήπεδο. Χωρίς ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Άρα, στη φετινή μας χρονιά θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, να μεγαλώσουμε την υγεία στ’ αποδυτήρια, να μεγαλώσουμε όσον αφορά την αγωνιστικότητα, το πάθος, τον σεβασμό, μέσα και έξω απ’ το γήπεδο. Όλα αυτά, συνεπικουρούμενα πάντα απ’ το προπονητικό τιμ. Ο προπονητής μας είναι ο ‘βασιλιάς’ της ομάδας. Ο προπονητής θα προσπαθήσει, ξέρει πολύ καλύτερα τη δουλειά απ’ όλους μας, να ενώσει τους ποδοσφαιριστές, να τους πάρει το καλύτερο δυνατό και αυτό το πράγμα να αποδειχτεί σε αποτελέσματα. Δεν έχουμε έπαρση, δεν έχουμε τρελαθεί, έχουμε όμως συγκεκριμένους στόχους. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Με τη δουλειά, πιστεύουμε αυτοί να υλοποιηθούν.

Είμαστε πιο έτοιμοι από κάθε χρονιά, να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Εάν και εφόσον δεν υπάρξει πάλι κάποιο πρόβλημα, το οποίο δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα ανάπτυξης. Έχει ένα στόχο πρωταγωνιστικό, θα το επαναλάβω, και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες από πέρσι. Προέχει η υγεία μας, η υγεία των ποδοσφαιριστών, η υγεία των φιλάθλων, πάνω απ’ όλα, οι οικογένειες μας, και μετά έρχονται όλα τ’ άλλα’.

Για τον Κύζικο Αρτάκης: ‘Συνεχίζοντας την προσπάθεια από πέρσι, και φέτος θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που έχουμε με την ομάδα του τμήματος υποδομών, τον Κύζικο. Ένα ευχαριστώ και αυτή τη χρονιά στον Δημοσθένη Κουτουλή και στον Δημήτρη Υφαντή, για την προσπάθεια που κάνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε τις υποδομές μας, τα μικρά παιδιά, για να έχουνε και αυτά μια στιγμή και να μπορέσουν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα’.

Για τον Μιχάλη Μαύρο: ‘Θα ήθελα να δώσω ένα ιδιαίτερο έπαινο στον προπονητή Μιχάλη Μαύρο, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο στρατηγικού συμβούλου της ομάδας μας. Πάντα είναι δίπλα μας, πάντα μας βοηθάει και φέτος θα έχει έναν πιο δυνατό ρόλο, σε επίπεδο προπονητή των ακαδημιών, αλλά και σε σύμβουλο του προέδρου, σε επίπεδο σκάουτινγκ, μικρότερων παικτών’.

Για τον Παναγιώτη Βουλέρη: ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Βουλέρη, ο οποίος πάντα συμμετέχει-βοηθάει στην ομάδα μας. Είναι εδώ, συνεχίζει, με την αγάπη να προσφέρει, όπως όλα αυτά τα χρόνια, και τη φετινή χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ Παναγιώτη, συνεχίζουμε μαζί, όλοι παρέα, την κοινή μας προσπάθεια’.

Για τις αλλαγές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το ρόστερ της Αρτάκης: ‘Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να έχει στην εικοσάδα του φύλλου αγώνος, πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι να είναι γεννηθείς το 2001, που σημαίνει 20 χρονών. Πέντε ποδοσφαιριστές μεταξύ 33-36 χρονών. Άρα η σύνθεση της ομάδας είναι ένα δύσκολο παζλ, που πιστεύουμε ότι έχουμε τους καλύτερους παίκτες, στην καλύτερη θέση. Είμαστε στη διαδικασία μεταγραφών, στη διαδικασία ανανεώσεων’.

Για τις δομές-υποδομές: ‘Οι δομές-υποδομές είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, έχουμε επενδύσει σ’ αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο, για τη συνεχή προσπάθεια εδώ και πέντε χρόνια, που βλέπουμε από τη δημαρχία μας, Τα τελευταία τρία χρόνια πιο δυνατά, πιο δυναμικά, με αποτελέσματα. Την κ. Αϊδίνη, που κάθε μέρα προσπαθεί, μέσω της ΔΟΑΠΠΕΧ, όλο το επιτελείο της, τον κ. Ρόγκα, τον κ. Γκούνη, την κ. Μαύρου, σε συνεργασία αγαστή και πολύ μεγάλη προτεραιότητα με τον αντιδήμαρχο μας τον κ. Κώσταρο, έχουνε κάνει μικρά θαύματα. Χρόνο με τον χρόνο, δεν είναι εύκολα να χτίζεις και να βελτιώνεις τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το βλέπουμε όμως στην πράξη. Μπορούμε όλοι μαζί και καλύτερα, μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, σε πλαίσια σεβασμού και προτεραιοτήτων. Εδώ είμαστε και εμείς να βοηθήσουμε. Πάντα είμαστε δίπλα, πάντα προσφέρουμε και εμείς τις υπηρεσίες μας και το ανθρώπινο δυναμικό. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε και κάποια στιγμή και κάποιες λεπτομέρειες να τις δούμε και αυτές στην πορεία και αυτές να τις καταφέρουμε. Διότι έχουμε και κάποιους περιορισμούς, όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πρέπει να υπάρχει ένας διαχωρισμός, κάθε χρόνο η ΕΠΟ όλο και βάζει έξτρα περιορισμούς και άλλα έξτρα, όπως είναι και το μητρώο, με το οποίο πρέπει να ‘μαστε σύμφωνοι και να ακολουθούμε τις οδηγίες’.

Για το αν αισθάνεται περισσότερο ή λιγότερο ορεξάτος ποδοσφαιρικά και παραγοντικά σε σχέση με πριν τέσσερα καλοκαιρία που ξεκίνησε η διοικητική του ενασχόληση με τον ΑΟΝΑ: ‘Θα το χωρίσω σε εξάμηνα. Στο πρώτο εξάμηνο ήμουν απογοητευμένος, με τη διακοπή λόγω ‘covid’ του πρωταθλήματος. Τον Μάρτιο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ένιωσα περισσότερο γεμάτος. Συνεχίζουμε και ακολουθούμε το αρχικό μας πλάνο. Απώτερος στόχος της ομάδας είναι να γίνει βιώσιμη, το έχω ξαναπεί, να μην έχει ανάγκη κανέναν. Όλοι μαζί όταν το πετύχουμε αυτό θα ‘ναι για μένα επιτυχία. Δεν χρειάζεται πολλά λόγια, φίλαθλοι στο γήπεδο, χορηγοί επαγγελματίες να μας βοηθούν, με ανταποδοτικά οφέλη από εμάς, ένα πολύ καλό ρόστερ, ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και όλα θα πάνε καλά. Άρα είμαι το ίδιο ορεξάτος και πολύ περισσότερο! Είμαστε αρκετοί, να γίνουμε πολλοί, να γίνουμε περισσότεροι, αυτό θέλουμε. Αγάπη απ’ όλους και συμμετοχή’.

ΑΟΝ Αρτάκης: Με τη φιλοδοξία του πρωταγωνιστή στη ΓΣ!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Οι διαιτητές στο Όλυμπος Γυμνού-Κάρυστος

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Αγώνες αγάπης για το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα-Καθενοί 5-0

Παναγιώτης Βαρσαμάς