EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Λεοντής: ‘Να βάλουμε τις βάσεις για να πορευτεί η ομάδα στα επόμενα χρόνια, χωρίς προβλήματα’

Δηλώσεις του προέδρου του Παντριαδικού Γιώργου Λεοντή, στην έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/7.

Για την προσπάθεια ανασύστασης του Παντριαδικού, που ξεκίνησε στα μέσα της περιόδου 2019-20: ‘Τον Φεβρουάριο του 2020 είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να ξαναζωντανέψει η ομάδα του Παντριαδικού. Όλα τα παιδιά που είμαστε στη διοίκηση, είμαστε και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οπότε την πονάμε και λίγο παραπάνω. Έχουμε κάνει μια προσπάθεια να έρθουν και δικά μας παιδιά πίσω, τα οποία είναι καταξιωμένα στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς, βλέποντας και παιδιά όντως να έχουν επιστρέψει. Προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά, αρχής γενομένης απ’ τις υποδομές που προσπαθεί να προσφέρει αυτή η ομάδα, ώστε να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά να θέλουν να ‘ρθουν στον Παντριαδικό. Απ’ τη δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις, απ’ τη σοβαρότητα που θα έχει η διοίκηση απέναντι τους και λόγω του ότι ο Παντριαδικός, βάσει της ιστορίας του, είναι μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Άσχετα απ’ την κατηγορία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά. Οπότε είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε ένα σύνολο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό. Δεν μιλάμε να πάρουμε πρωτάθλημα οπωσδήποτε, όμως προσπαθούμε να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και αξιόλογη. Άσχετα αν είμαστε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να δουλεύουμε με επαγγελματικό τρόπο. Να υπάρχει και να βγάζουμε μια σοβαρότητα προς τα έξω, σε κάθε επίπεδο. Δυστυχώς τα οικονομικά δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε όλα τα όνειρα που έχουμε, όμως κάθε χρόνο βήμα-βήμα βάζουμε και ένα ‘λιθαράκι’ ακόμα να πηγαίνουμε κάθε φορά και λίγο πιο ψηλά. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον Παντριαδικό. Αρκεί να υπάρξει ενότητα και θέληση και βοήθεια απ’ τους κρατικούς φορείς, όσο το δυνατόν περισσότερη. Πιστεύω ότι θα έχουμε την ανάπτυξη για την οποία προσπαθούμε’.

Παντριαδικός: Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ

Παντριαδικός: Επιστολή παραίτησης απ’ το πρωτάθλημα

Για το γήπεδο του Παντριαδικού: ‘Αν δεν έχει γήπεδο μια ομάδα δεν έχει τίποτα. Γι’ αυτό και η προσπάθεια τον πρώτο χρόνο επικεντρώθηκε στο γήπεδο. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει είναι εμφανείς, σ’ όποιον έχει επισκεφτεί το γήπεδο. Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν απ’ τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Εύβοια. Παράλληλα έχουν αναβαθμιστεί οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, από τα γραφεία του ΔΣ, τα αποδυτήρια. Θέλουμε όποιος έρχεται στο γήπεδο να φεύγει ικανοποιημένος. Και από αυτό που βλέπει σαν ποδόσφαιρο και απ’ αυτό που βλέπει σαν φιλοξενία, σαν αθλητικές εγκαταστάσεις, να θέλει δηλαδή να έρθει να ξαναδεί την ομάδα. Προσπαθήσαμε λοιπόν να επενδύσουμε σε υποδομές στο γήπεδο, παρά να κάνουμε κάποιες μεταγραφές παραπάνω. Ήταν το πρώτο μας μέλημα και γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε και έναν φροντιστή για το γήπεδο. Και συνεχίζουμε μόνοι μας ουσιαστικά τις προσπάθειες μας, για τις υποδομές’.

Δ. Ακριτίδης: ‘Το ποδόσφαιρο είναι μια κοινωνική συμπεριφορά όλων’

Για τον Δημήτρη Ακριτίδη: ‘Έχουμε έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Ο κ. Ακριτίδης είναι καταξιωμένος στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, Και στην Αθήνα, που έχω πολλές επαφές, τρέφει σεβασμό απ’ όλους. Είναι πολύ καλό αυτό γιατί ο κ. Ακριτίδης δίνει έμφαση στα μικρά παιδιά. Και είναι άλλο ένα έναυσμα, για να έρθει κάποιος μικρός στην ομάδα, γιατί ξέρει ότι θα βοηθηθεί απ’ τον προπονητή. Υπάρχει αθλητική παιδεία προς τα παιδιά απ’ τον κ. Ακριτίδη. Είναι και παιδαγωγός, εκτός από προπονητής. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό και σοβαρό, για αυτό που θέλουμε να χτίσουμε στην ομάδα. Είναι και από δω ουσιαστικά και φυσικά αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Όλα τα παιδιά της διοίκησης τον είχαμε προπονητή, μας ξέρει από μικρούς και χαίρεται και αυτός που έχει έρθει σε μια ομάδα που διοίκηση είναι πρώην παίκτες του. Είμαστε τυχεροί που έχουμε προπονητή έναν άνθρωπο σαν τον Δημήτρη Ακριτίδη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σπαταλάει πολύ προσωπικό χρόνο, για να βοηθήσει την ομάδα. Και αυτό πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα φανεί και με την πορεία που θα έχει η ομάδα και με τα παιδιά που θα αναδείξει. Ο κ. Ακριτίδης είναι ένας δίκαιος προπονητής, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί έτσι ξέρει και ο πιτσιρικάς ότι αν είναι καλός θα παίξει και ας έχεις ένα καλό όνομα στην ενδεκάδα, μπορεί να παίξει και ο πιτσιρικάς. Και αυτό είναι που δίνει και το έναυσμα στον πιτσιρικά να προσπαθήσει περισσότερο, γιατί ξέρει ότι θα ανταμειφθεί ο κόπος του’.

Για το κλίμα στην ομάδα και τα λάθη: ‘Προσπαθούμε να έχουμε ένα κλίμα στην ομάδα πολύ καλό. Το είχαμε πέρσι και θα το έχουμε και φέτος. Θέλουμε να ‘μαστε μια παρέα, όπως έχουμε πει και σ’ όλα τα παιδιά. Ο ένας να στηρίζει τον άλλον και αυτό ξεκινάει απ’ τη διοίκηση. Όταν η διοίκηση είναι ενωμένη, με τον προπονητή και τους παίκτες, θα είναι το σήμα που θέλει και ο ποδοσφαιριστής για να λειτουργήσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Όταν ο ένας είναι για τον άλλο και δεν υπάρχουν προστριβές και υπάρχει προσπάθεια από παντού και απ’ όλους, έτσι θεωρώ ότι μπορείς να πας και ψηλά. Και ο άλλος όταν το βλέπει αυτό θα δώσει το 100% του εαυτού του. Γιατί βλέπει πρώτα εσένα να το κάνεις. Είναι πολύ βασικό αυτό. Δεν μπορείς εσύ να είσαι απών και να έχεις απαιτήσεις απ’ τους άλλους. Άμα θες να πας μπροστά πρέπει εσύ να δώσεις το έναυσμα, για να προχωρήσουν και οι άλλοι από πίσω σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε σαν διοίκηση και σαν σωματείο, μαθαίνοντας απ’ τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθώντας να μην ξαναγίνουν, γιατί ο έξυπνος άνθρωπος όταν ένα λάθος το επαναλαμβάνει, δεν είναι έξυπνος. Βλέποντας δηλαδή κάποια πράγματα, πρέπει το πάθημα να γίνεται μάθημα. Βέβαια μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα δεν θα κάνει λάθος. Λάθη θα γίνονται, το θέμα είναι να μην γίνονται κακοπροαίρετα, με δόλο δηλαδή. Όταν υπάρχει καλή θέληση και το κάνεις το λάθος, φαίνεται και όλοι το συγχωρούν’.

Για τις παροχές προς τους ποδοσφαιριστές: ‘Προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε στα παιδιά, να έχουν το μασάζ τους, τις φυσιοθεραπείες τους, που είναι πολύ σημαντικά πράγματα. Δηλαδή όλα αυτά τα έχουμε στο βασικό μπάτζετ της ομάδας’.

Για οικονομικά της ομάδας: ‘Όταν αναλάβαμε την ομάδα, επειδή έτσι έχουμε μάθει σαν άνθρωποι, το βασικότερο είναι να έχεις το πρόσωπο σου καθαρό. Καλύτερα είναι να μην κάνεις μια συμφωνία και να μπορείς να λες μια καλημέρα με κάποιον, παρά να κάνεις μια συμφωνία που δεν μπορείς να τηρήσεις. Δεν μπορούμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να πληρώνουμε επαγγελματικά συμβόλαια. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι. Πρέπει να καλύπτεις κάποια έξοδα μεταφορικά φυσικά των παικτών, να πηγαίνεις με λεωφορείο στους εκτός έδρας αγώνες (που θα πρέπει να τα μειώσεις από κάπου για να μπορείς να προσφέρεις αυτά). Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όλα τα παιδιά στη διοίκηση, έχουμε αυτή τη λογική και πάνω σ’ αυτή βαδίζουμε. Απλώνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Είμαστε εξηγημένοι σαν άτομα απ’ την αρχή, με κάθε ποδοσφαιριστή που μιλάμε, ότι εμείς μπορούμε να καλύψουμε μέχρι εκεί. Προτιμούμε να μην έρθει στην ομάδα και να βλεπόμαστε στον δρόμο και να χαιρετιόμαστε, παρά να έρθεις να μην μπορούμε να τηρήσουμε την υπόσχεση που σου έχουμε δώσει. Θέλουμε όταν περάσουν κάποια χρόνια, να έχουμε φτάσει την ομάδα να έχει πάρει τις βάσεις, ώστε να μπορεί να πορευτεί στα επόμενα χρόνια, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Ούτε οικονομικά, ούτε τίποτα. Το να πάρεις ένα πρωτάθλημα θα μείνει στην ιστορία, όμως το θέμα είναι και τι αφήνεις πίσω σου (και για την επόμενη διοίκηση-να μην ξεκινήσει απ’ το μηδέν), ώστε να μην ξαναφτάσει στο σημείο η ομάδα να ξαναχαθεί απ’ τον ‘χάρτη’. Θέλουμε να μπει σε κάποιον ρυθμό, να έχει κάποια έσοδα -όσο μπορεί να τα ‘χει- και να υπάρχει ένα όριο στα οικονομικά. Αν δεν υπάρχει όριο στα οικονομικά, είτε ομάδα είναι αυτό είτε επιχείρηση, έχεις καταστραφεί. Για να είναι υγιές ένα σωματείο σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια και απ’ το ίδιο το χωριό. Έχουμε άτομα και επιχειρήσεις που βοηθάνε την προσπάθεια μας. Βοηθάει την ομάδα και ο απλός κόσμος, όσο μπορεί ο καθένας, σε δύσκολες εποχές’.

Γ. Σέγκος: ‘Σκοπός μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο σ’ αυτό το γήπεδο’

Για τους αγωνιστικούς στόχους του Παντριαδικού: ‘Στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν μπορέσει να βγει ευχαριστημένοι θα είμαστε όλοι, αν δεν βγει και παίξει καλό ποδόσφαιρο, πάλι ευχαριστημένοι θα είμαστε, γιατί η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Δεν είναι ότι έχουμε ντε και καλά τον στόχο η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Όπου μπορεί να φτάσει. Αλλά πιστεύω ότι όποιος κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, στο τέλος ανταμείβεται. Μπορεί να μην ανταμειφθείς φέτος, θα ανταμειφθείς του χρόνου. Το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια σ’ αυτό που κάνεις και να μην είσαι ‘βεγγαλικό’. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε και μ’ αυτόν τον τρόπο πέρσι, γιατί θέλαμε να έχουμε βάσεις. Δεν πήραν ούτε τα μυαλά μας ‘αέρα’ και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες λέγοντας τους ότι πάμε για πρωτάθλημα. Πέρσι λέγαμε να παίξει η ομάδα το καλύτερο που μπορεί, ακόμη και αν έπεφτε, που θα κάναμε τα πάντα για να κρατηθεί, αν και θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Στο τέλος πιστεύω, και με τον ερχομό του κ. Ακριτίδη, ότι θα ‘έστρωνε’ η ομάδα (φτάνοντας στον στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία), που είχε πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της, που η ψυχολογία τους ήταν μία πάνω και μία κάτω. Σε μια ήττα έπεφτες, σε μια νίκη σηκωνόσουν στα ουράνια’.

Για τα νέα παιδιά: ‘Πιστεύω ότι και στα νέα παιδιά πρέπει να μπαίνει στο DNA τους το να θέλουν πρωταγωνιστούν, να μη θέλουν να χάνουν, να μην συμβιβάζονται με την ήττα, να θέλουν να κερδίζουν, να έχουν την νοοτροπία του νικητή. Με αυτό τον γνώμονα φέραμε στην ομάδα παίκτες όπως ο Καραντάκης, ο Καραμπάς, κ.α., οι οποίοι θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να στελεχωθούν, να τους δώσουν την εμπειρία που αυτά δεν έχουν αυτή τη στιγμή και μ’ αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται’.

Παντριαδικός: Απέκτησε τον Π. Καραντάκη!

Για τον Παναγιώτη Καραντάκη: ‘Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή έκανε μια κίνηση η οποία είναι πολύ μεγάλη, να γυρίσει δηλαδή πίσω στο χωριό, γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πικ της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Είναι ένας παίκτης Γ’ Εθνικής, ο οποίος ήρθε εδώ, βλέποντας και αυτός την προσπάθεια που κάνουμε, άσχετα απ’ το ότι είμαστε παιδικοί φίλοι, όμως βλέπει ότι είμαστε εδώ και ότι προσπαθούμε και πάμε να κάνουμε κάτι καλό και θέλει να βοηθήσει και αυτός αυτήν την προσπάθεια’.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παντριαδικού: ‘Φέτος οι επιλογές που έχουμε κάνει, πρώτα απ’ όλα σαν χαρακτήρες, κοιτάξαμε να μπορεί να δέσει ο παίκτης που θα έρθει με την ομάδα και τα ‘θέλω’ του προπονητή και της διοίκησης, και δεύτερον να είναι ποιοτικός. Ερχόμενος δηλαδή στην ομάδα ένας παίκτης να μπορεί να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ. Πιστεύω ότι έχουμε ενισχυθεί αρκετά φέτος. Η ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και Θεού θέλοντος θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε’.

Για τον κορονοϊό: ‘Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά φέτος δεν θα μας τα φέρει όπως πέρσι. Πρώτα απ’ όλα προέχει η υγεία. Να μπορέσουμε να είμαστε όλοι υγιείς, για να μπορούμε να βρισκόμαστε και στο γήπεδο. Ελπίζω να μην ξαναφτάσουμε στο σημείο να κλείσουν τα πρωταθλήματα και πάει όλη η προσπάθεια να πάει χαμένη για άλλη μια χρονιά, όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Ελπίζω φέτος να μπορέσουμε να απολαύσουμε φέτος ένα πρωτάθλημα. Απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες βλέπω ότι γίνονται προσπάθειες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που έχουμε όλοι έρθει. Όλοι είναι δύσκολα, το γνωρίζουμε, αλλά όλοι πιστεύω έχουμε την καλή θέληση να πάμε λίγο παραπάνω το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό είμαστε και εδώ. Για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο καθένας απ’ τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι αν βάλει ένα λιθαράκι, κάτι θα κάνουμε’.

Για τους φιλάθλους του Παντριαδικού: ‘Να το επιτρέψουν οι συνθήκες να μπορεί και ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο, που νιώθουμε ότι τον έχουμε δίπλα μας. Γιατί όλα αυτά που γίνονται, γίνονται για τον κόσμο. Για να μπορέσεις να ευχαριστήσεις τον κόσμο και μετά να ευχαριστηθείς και συ. Να βλέπεις αυτόν που έρχεται στο γήπεδο να φεύγει ευχαριστημένος. Αυτό είναι το ‘συν’ που παίρνεις, για την προσπάθεια που έχεις κάνει. Γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κερδίσεις. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μόνο έχεις να δώσεις: χρήμα, προσωπικό χρόνο, κτλ. Αλλά όταν έρχεται το Σάββατο ή την Κυριακή ο κόσμος στο γήπεδο και φεύγει ευχαριστημένος, σου δίνει τη δύναμη που θέλεις επιπρόσθετα για να μπορείς να προχωρήσεις. Όταν το γήπεδο είναι άδειο, δυστυχώς και εσύ λίγο μαζεύεσαι, λες ‘κάτι δεν κάνω καλά’. Και πέρσι μας στήριξε ο κόσμος και φέτος πιστεύω θα είναι δίπλα μας, κορονοϊού επιτρέποντος, να μας στηρίξει στην προσπάθεια που γίνεται να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται’.

Για το κομμάτι των υποδομών στο έμψυχο δυναμικό: ‘Δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος, γίνονται μεγάλες προσπάθειες, αλλά αν δεν υπάρξει το τμήμα των υποδομών δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον. Εκεί είναι όλο το ‘ζουμί’ της υπόθεσης. Να μπορεί δηλαδή να υπάρξει η υποδομή, να μπορείς να φέρεις τον νέο, τον μικρό, τον πιτσιρικά στο γήπεδο, για να μπορεί να υπάρξει μια συνέχεια. Στην εποχή τώρα που ζούμε, είναι πιο δύσκολο να έρθει, παλιά ερχόντουσαν μόνοι τους. Τώρα είναι πιο δύσκολο, γιατί έχουν και άλλα ερεθίσματα, άλλες προτεραιότητες. Οπότε, αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις είναι να τους δώσεις κίνητρα να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο, να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Και φέρνοντας τον ένα, μετά ο φίλος θα φέρει και τον άλλον. Από κει μπορείς να πεις ότι ‘έχω μέλλον’. Αν δεν υπάρξουν οι υποδομές και δεν υπάρξει στήριξη στις υποδομές… είναι βέβαια ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Όσο πιο μικρή είναι η κοινωνία, τόσο πιο δύσκολο είναι το έργο, γι’ αυτό βλέπουμε και στην ευρύτερη η δική μας περιοχή πόσες ομάδες έχουν εξαφανιστεί. Με τη βοήθεια και του Δήμου αλλά και των ομάδων, θα μπορούσαν και το καλοκαίρι με κάποιες εκδηλώσεις, με κάποια τουρνουά, μπορείς να προσελκύσεις παιδιά, για να μπορούν να στελεχωθούν μετά οι ομάδες. Γιατί φέρνοντας τα παιδιά με αυτούς τους τρόπους στο γήπεδο, μετά θα τους αρέσει και θα παραμείνουν. Έτσι θα υπάρξει και η συνέχεια, όπως ανέφερα και προηγουμένως. Πολλά απ’ αυτά τα παιδιά μπορεί να μη γίνουν ποδοσφαιριστές, θα ‘χουν ζήσει όμως το πως είναι να βρίσκεσαι σε μια ομάδα. Θα ‘χουν πάρει πράγματα. Κανείς δεν χάνει απ’ τον αθλητισμό, μόνο κερδίζει. Και ας μη συνεχίσει, κάτι θα του μείνει. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα, για ένα μικρό παιδί. Πρέπει να το στρέψουμε στον αθλητισμό. Θα γλιτώσει πολλά πράγματα, αν είναι στον αθλητισμό. Προσπαθούμε και εμείς να φέρουμε τα μικρά παιδιά στο γήπεδο και έχουμε πολλούς μικρούς, που δεν έχουν καν δικαίωμα συμμετοχής ακόμη. Είχαμε μια συνεργασία και με τις ακαδημίες του Ηρακλή Ψαχνών, είχαμε και εκεί πολλά δικά μας παιδιά. Και ο κ. Ακριτίδης είναι πολύ φαν των ακαδημιών και από μόνος του κάνει και κινήσεις να προπονεί τα παιδιά, το αγαπάει πολύ και το συγκεκριμένο κομμάτι. Αγαπάει πολύ να μεταδίδει τη γνώση του και να φέρνει τα παιδιά στο γήπεδο’.

Παντριαδικός: Ξεκίνημα… σεμνά & φιλόδοξα! (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (25/3/2012): Λήλας Βασιλικού-ΑΕ Χαλκίδας 0-1

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταξιάρχης-Ατρόμητος Βασιλικών 0-1

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Γ’ Φάση): Προποντίδα-Ελλήσποντος 0-2 (κ.δ.: 0-0)

Κώστας Λαγός
-->