Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Τσιτίνης: ‘Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θα ‘τρέξουν’ την ομάδα’

Δηλώσεις του προέδρου του Ελλήσποντου Δημήτρη Τσιτίνη, μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ομάδας του της Τετάρτης 21/7, που αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Για τη διοίκηση της ομάδας του: ‘Έχουμε μείνει ελάχιστα άτομα πλέον, μετά τις παραιτήσεις. Δεν υπάρχουν άτομα να βοηθήσουνε την ομάδα. Για το οικονομικό κομμάτι ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Άλλωστε είχαμε ξεκινήσει απ’ την αρχή της χρονιάς, είχαμε συζητήσει με το συμβούλιο ότι ξεκινάμε και γι’ αυτή τη χρονιά, να προχωρήσουμε, να βρούμε χορηγούς. Είχαμε κάνει τα ραντεβού μας, είχαμε κάποιους χορηγούς. Εγώ απ’ τη μεριά μου, βοήθησα οικονομικά όσο μπορούσα όλα αυτά τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας. Από κει και πέρα, ξαφνικά αρχίσαν οι παραιτήσεις, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα, το μάθαμε από τα σάιτ, ένα πράγμα που ενόχλησε εμένα και τα μέλη του συμβουλίου και από δω και πέρα θα δούμε τι απόφαση θα πάρουμε για το αν θα συνεχίσουμε και πως’.

Για τη γενική συνέλευση του Ελλήσποντου, που αναβλήθηκε: ‘Το είδατε και μόνοι σας. Δεν υπάρχουν άτομα πλέον. Ακόμα και στη γενική συνέλευση δεν υπάρχουν άτομα, είμαστε πέντε άτομα όλα και όλα’.

Για τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του στη διοίκηση του Ελλήσποντου: ‘Εμείς έχουμε πει, εγώ και ο Γιάννης Παπουτσής και ο Γιώργος Ευαγγελινός, που είναι οι συνεργάτες που έχουν μείνει, αν μπορέσουμε να βρούμε μία φόρμουλα να συνεχίσουμε, εμείς το ‘χαμε δηλώσει απ’ την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να συνεχίσουμε. Οικονομικά θα βοηθούσαμε την ομάδα, όπως την βοηθάμε όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε πει ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι, που τρέχαν την ομάδα… Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι οι θα ‘τρέξουν’ την ομάδα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ έχω την επιχείρηση μου, δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο. Το είχα ξεκαθαρίσει αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα, πριν τρία χρόνια και εξακολουθώ να λέω ότι ο χρόνος μου είναι μηδαμινός, για να μπορέσω να ασχοληθώ με τα διαδικαστικά της ομάδας. Από κει και πέρα αυτό ήταν το πρόβλημα μας, αυτή τη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει’.

Για την ανάγκη ενίσχυσης του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου, ώστε να ‘τρέξει’ ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο: ‘Για να γίνει το τιμ της ομάδος, πρέπει να υπάρχει το τιμ της διοίκησης. Αν δεν υπάρχει διοίκηση δεν υπάρχει κανένα τιμ ομάδος’.

Για την προσπάθεια να ‘τρέξουν’ τα διοικητικά του Ελλήσποντου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα: ”Όπως ορίζει και το καταστατικό μας, είναι Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Είναι ότι πιο γρήγορο μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να γίνει σήμερα-αύριο ή την επόμενη ώρα. Οπότε γι’ αυτό και εμείς το ‘τρέχουμε’ έτσι, ώστε να γίνει γρήγορα, όποια απόφαση παρθεί να παρθεί άμεσα, γιατί θα πρέπει να στήσουμε την ομάδα ή θα πρέπει τα παιδιά που είναι στην ομάδα να βρουν ομάδες. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θεωρώ ότι -και ευελπιστώ- να βρεθεί μία λύση. Εμείς προσωπικά έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να ‘μαστε δίπλα στην ομάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα. Τώρα από κει και πέρα όμως, υπάρχουν πράγματα διαδικαστικά, που εμείς είχαμε δηλώσει εξαρχής ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, όσο αφορά τον χρόνο’.

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί διοικητική λύση στον Ελλήσποντο: ‘Εγώ θα ήθελα να ήμουν αισιόδοξος. Δεν είμαι όμως. Γιατί σήμερα αυτό που είδα στη γενική συνέλευση, δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κάποιος για την ομάδα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, εύχομαι απ’ την καρδιά μου να βρεθεί μια λύση. Σας είπα ότι απ’ την πρώτη στιγμή είχαμε αποφασίσει ότι συνεχίζουμε και φέτος. Τώρα, στον δρόμο άλλαξαν τα πράγματα’.

Για την παραίτηση του Κώστα Κορκόβελου: ‘Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να παραιτηθεί, έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει, έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει τον χρόνο του, εννοείται αυτό δεν το συζητάμε και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Το μόνο που κατηγορούμε είναι τον τρόπο που γίνεται. Για μένα, αυτό δείχνει -ότι ο τρόπος που έγινε η παραίτηση- απρέπεια προς το πρόσωπο μου και το πρόσωπο των παιδιών που έχουνε μείνει πίσω. Η παραίτηση του έγινε δεκτή από την πρώτη στιγμή, από το συμβούλιο. Δεν μπορούμε να πιέσουμε κανέναν, μα κανέναν, να κάτσει με το ζόρι στην ομάδα. Αυτό το κάνεις γιατί το αγαπάς. Σας είπα, η παραίτηση του καθένα, ακόμα και η δική μου και του κ. Κορκόβελου και του Γιάννη Παπουτσή, οποιοσδήποτε αποφασίσει να παραιτηθεί, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του, δεν μπορεί να τον κατηγορήσει απολύτως κανείς. Καλά έκανε και το έκανε. Σας είπα, για το μόνο που κατηγορώ, για το μόνο που αισθάνομαι ότι δεν έγινε σωστά, είναι ο τρόπος παραίτησης. Όταν δεν ενημερώνεις τους συνεργάτες σου, που πριν δυο μέρες έχετε βγει να βρείτε χορηγούς και μαθαίνουν απ’ το σάιτ την παραίτηση σου, το θεωρώ μεγάλη απρέπεια. Δεν θα το έκανα σε κανένα μου συνεργάτη, δεν το ‘χω κάνει ποτέ. Πάντα όταν έχω πρόβλημα θα το συζητήσω με τον συνεργάτη μου. Είτε αυτό είναι στην επιχείρηση μου, είτε αυτό είναι στην ομάδα ή οπουδήποτε αλλού, και μετά θα πάρω την απόφαση μου. Θα το συζητήσω όμως πρώτα. Καλά έκανε ο Κώστας και παραιτήθηκε, σας είπα, ήταν ο τρόπος. Εγώ το θεωρώ προσβλητικό προς το πρόσωπο μου, το ίδιο θα συμφωνήσουν και τα άλλα παιδιά (και αυτό συζητήσαμε και μεταξύ μας), ήταν προσβλητικό προς το πρόσωπο μας να μην έχει ενημερωθεί κανείς και να το μαθαίνουμε από σάιτ’.

Ελλήσποντος: Παραίτηση Κ. Κορκόβελου

Ελλήσποντος: Αναβολή γενικής συνέλευσης

Ελλήσποντος: Γενική συνέλευση στις 25/7

Κ. Καλλιμάνης για Ελλήσποντο: ‘Η ομάδα είναι ένα βήμα προτού πάει στο Πρωτοδικείο’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δ. Ερμήλιος: ‘Το θέατρο του παραλόγου στον αθλητισμό’

Κώστας Λαγός

Απόλλων Παραλίας: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Στ. Παπακωνσταντίνου

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Αποτελέσματα & βαθμολογίες (30/3)

Κώστας Λαγός
-->