ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι ΕΠΟμενες κινήσεις μετά την αναβολή λήψης απόφασης για την ολιστική μελέτη

Σε δύο άξονες θα κινηθεί η ΕΠΟ μετά την απόφαση αναβολής της ψήφισης των αλλαγών στο καταστατικό (ολιστική μελέτη) και της μετάθεσης για τις 27 Αυγούστου, οπότε έχει ήδη προγραμματιστεί έκτακτη ΓΣ με θέμα την εκλογή δικαστών για τα πειθαρχικά όργανα.

Η ομοσπονδία θα κινηθεί και προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό.

Προς το εσωτερικό θα επιχειρήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με τον αθλητικό νόμο και τους περιορισμούς, που επιβάλει στα σωματεία, τα οποία δεν έχουν ενταχθεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Τα σωματεία αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν δημοτικά στάδια, αλλά ούτε και να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, να συνταχθεί επιστολή των Ενώσεων προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία θα αναλύεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και θα ζητείται/προτείνεται λύση ώστε να διεξαχθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Προς το εξωτερικό η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τις FIFA/UEFA τόσο για την ολιστική μελέτη, όσο και για τον αθλητικό νόμο, αλλά και για τα χρήματα από τα προγράμματα της UEFA, τα οποία παραμένουν παρκαρισμένα στην Ελβετία.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει για τη 2η φάση!

eviasports

ΓΓΑ: Τα 54 σωματεία απ’ την Εύβοια που θα πάρουν χρήματα στις 18/12!

Κώστας Λαγός

Ηρακλής Ψαχνών: Σόμογλου και Μεθενίτης για στόχους και μεταγραφές (video)

Κώστας Λαγός
-->