EVIASPORTS Α' ΕΣΚΑΣΕ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: ‘Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αγωνιστούμε στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ’

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του stereabasket κάνοντας γνωστό πως την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί αντί για τη Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Στην ανακοίνωση, η ΑΕΕΠ Χαλκίδας κάνει γνωστούς τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:
‘‘Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. αποφάσισε κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο 2021-2022 να αγωνιστεί στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και όχι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η Διοίκηση της ομάδας πήρε αυτήν την δύσκολη απόφαση σεβόμενη κατ’ αρχήν την ιστορία της ομάδας, υπολογίζοντας όλους τους αστάθμητους παράγοντες που υπάρχουν αυτήν την ιδιαίτερη χρονική στιγμή επηρεάζοντας τον αθλητισμό, και κυρίως από την υγειονομική ανασφάλεια που έχει προκαλέσει ο Covid-19.
Τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε το lockdown της πανδημίας αλλά και η συνεχιζόμενη αυτή υγειονομική απειλή με όλα τα απαραίτητα μέτρα που ουσιαστικά επιβραδύνουν και πλήττουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μας αναγκάζει να πάρουμε αυτήν την απόφαση.
Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. όμως και φέτος θα συνεχίσει να επενδύει στις υποδομές της, αλλά αντίστοιχα και το Ανδρικό της τμήμα θα αγωνιστεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με ένα αρκετά ανταγωνιστικό ΡΟΣΤΕΡ, δίνοντας την ευκαιρία σε Παίδες και Εφήβους της ομάδας μας να συμμετέχουν ενεργά και με ρόλους, στοχεύοντας στις ανώτερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Κάνουμε μία μικρή στάση αναμονής για το 2021-22 οργανώνοντας αντίστοιχα και θέτοντας τους αγωνιστικούς στόχους για την επόμενη πενταετία, ελπίζοντας πρώτα και ευχόμενοι στην υγεία και στη ασφάλεια όλων μας”.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκόρερς 2021-22

eviasports

Με 14 ομάδες η Α’ ΕΣΚΑΣΕ μετά την άνοδο της ΑΕΕΠ Χαλκίδας! Τα πιθανά σενάρια

Παναγιώτης Νικολάου

Κ14 ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Νεάπολη 8-0

Κώστας Λαγός