EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής Ψαχνών: Οριστικό [;] διοικητικό αδιέξοδο

Οριστικό φαίνεται να είναι το διοικητικό αδιέξοδο στον Ηρακλή Ψαχνών, έπειτα και από τη σημερινή -τρίτη κατά σειρά- γενική συνέλευση.

Παρότι αυτή είχε εκλογικό χαρακτήρα, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, δεν κατατέθηκε καμιά υποψηφιότητα, με τον Γιώργο Στούπα να δίνει το παρών, χωρίς όμως ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι συνεργάτες του στο απερχόμενο ΔΣ, να δείχνουν έστω και την τελευταία στιγμή τη διάθεση να αλλάξουν την απόφαση για αποχώρηση. Στο ξεκίνημα της διαδικασίας ο δικηγόρος Θέμης Κοντσιλίδης, ζήτησε να κατατεθούν υποψηφιότητες, με την απόλυτη σιγή να είναι κυρίαρχη στα επόμενα 1-2 λεπτά, ανάμεσα στους λίγους και πάλι φίλους του ‘ημίθεου’ που έδωσαν το παρών στη ΓΣ.

Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς ζήτησε τον λόγο. Ανέφερε πως ‘ο Δήμος έκανε ότι μπορούσε για την ομάδα’, τονίζοντας πως ο κορονοϊός ήταν ανασταλτικό στοιχείο γι’ αυτό (λόγω της μη δυνατότητας να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την ενίσχυση της ομάδας) και πως ο Ηρακλής θα πρέπει να συνεχίσει να είναι ενεργός και να βρεθεί μια λύση. Έπειτα έκανε παρέμβαση ο απερχόμενος γενικός αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Γκαλούφας, ο οποίος ζήτησε απ’ τον κ. Ψαθά να πει ‘τι έκανε ακριβώς ο Δήμος για την ομάδα’ και ακολούθησε σύντομος διάλογος μεταξύ τους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας των Ψαχνών Γιώργος Στούπας, παρενέβη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να μιλήσει γιατί ‘έχουμε μπερδευτεί όλοι εδώ μέσα’. Υποστήριξε πως ‘δεν τηρήθηκαν υποσχέσεις από κάποιους και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Δήμος’, ενώ για το συγκεκριμένο κομμάτι το προσδιόρισε στο ‘80%’ των υποσχέσεων και γι’ αυτό ‘η διοίκηση δηλώνει αδυναμία’ και ότι ‘με αυτές τις συνθήκες δεν θέλουμε να συνεχίσουμε’. Ακολούθησε ολιγόλεπτος διάλογος και ανάμεσα στον κ. Στούπα και στον κ. Ψαθά, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ‘ο Δήμος σ’ αυτά που μπορεί θα είναι αυτός που πρέπει’.

Επίλογο ουσιαστικά στη γενική συνέλευση, που… ‘σκάρτα’ κράτησε ένα εικοσάλεπτο, έβαλε ο κ. Γκαλούφας, λέγοντας πως ‘η ομάδα έχει μείνει μόνη της, παλεύει για την ύπαρξη της και αυτό είναι κατάντια’ και προσθέτοντας πως ‘αυτό είναι το τέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας’. Αποφασίστηκε απ’ το σώμα να αναβληθεί η γενική συνέλευση, με στόχο να γίνει μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια για να γίνει αναζήτηση διοικητικής λύσης, μήπως και η ομάδα αποφύγει το πρωτοδικείο, που θα την φέρει μια ανάσα απ’ τη διάλυση και την απόσυρση της από κάθε δραστηριότητα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (12/12)

eviasports

Σαν Σήμερα (20/4/2012): Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (video)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (21/1)

eviasports