EVIASPORTS.GR ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ανάβαση Ριτσώνας: Δηλώσεις Έλ. Βάκα, Κ. Γαλάνη, Μ. Θαλάσση & Κ. Χαλιβελάκη

Δηλώσεις, στον Χρήστο Σεφερλή, της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδος Κωνσταντίνου Γαλάνη, του ιδιοκτήτη του ‘MyKTEO’ Μιχάλη Θαλάσση και της προέδρου του ΑΣΜΑ Κατερίνας Χαλιβελάκη, για την Ανάβαση Ριτσώνας 2021.

Ακολουθούν τα κυριότερα μέρη όσων δήλωσαν:

Έλενα Βάκα: ‘Όλα πήγαν καλά με τη βοήθεια όλων και οργανώθηκαν όπως έπρεπε. Δυστυχώς χωρίς κοινό, του χρόνου ελπίζουμε με κοινό. Παρόλα αυτά, όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Μια διοργάνωση-θεσμός, για την περιοχή της Χαλκίδας, απ’ το 1956 γίνεται. Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτερα, με την παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας. Ότι επιτρέπεται από τα πρωτόκολλα, θα προχωράμε κανονικά, σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις’.

Κωνσταντίνος Γαλάνης: ‘Είναι όλα οργανωμένα. Στα αιτήματα που δεχτήκαμε από την οργανωτική επιτροπή, συμμετείχαμε και τους βοηθήσαμε και τους ικανοποιήσαμε έγκαιρα. Ο δρόμος είναι καθαρός, περιποιημένος και γενικά είμαστε δίπλα σε όλες τις δράσεις αθλητικού περιεχομένου και ταυτόχρονα κάνουμε και εμείς δικιές μας. Είναι χαρά και τιμή που φιλοξενούμε για άλλη μια φορά την Ανάβαση Ριτσώνας, με πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, με καλύτερους χρόνους. Πιστεύω ότι είναι ένα γεγονός πάρα πολύ καλό και αθλητικά και τουριστικά, για την πόλη μας και για την Εύβοια. Είναι κάτι πράγματι που το στερείτε ο κόσμος, όμως επειδή τα υγειονομικά μέτρα το επιβάλουν, ας περιμένουμε για άλλη μια χρονιά. Πιστεύω την επόμενη χρονιά, με τους εμβολιασμούς όλα θα πάνε καλά και δεν θα αναγκαστούμε να υποστούμε αυτό το γεγονός, για άλλη μια φορά. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι εδώ. Θα είχε φαντάζομαι σήμερα χιλιάδες θεατές. Φέτος θα φιλοξενήσουμε μετά από πολλά χρόνια στη Στερεά Ελλάδα, το Ράλλυ Ακρόπολις, αναβαθμισμένο, στην πιο δυνατή του μορφή και πάλι είναι ένα γεγονός πάρα πολύ δυνατό αθλητικά, αλλά πιστεύω και τουριστικά πάλι, για την Στερεά Ελλάδα’.

Μιχάλης Θαλάσσης: ‘Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός αγώνας. Λυπούμαστε βέβαια και ευτυχώς που ξεπεράσαμε την πανδημία και δεν έγινε ο αγώνας πέρσι, δεν πειράζει. Φέτος με περισσότερες συμμετοχές, ξεκινάει σαν πρώτο βήμα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Ανάβαση Ριτσώνας. Είναι ένας αγώνας που δεν πρέπει να σταματήσει να γίνεται. Πιστεύω ότι όλοι μας, και οι τοπικοί άρχοντες της πόλης μας, η Δήμαρχος και η Περιφέρεια, βοήθησαν. Και εμείς απ’ την πλευρά μας σαν ‘myKTEO’ είμαστε δίπλα στην Λέσχη. Όπως έρχεται και το Ράλλυ Ακρόπολις, που θα πάει Στερεά Ελλάδα, απ’ ότι ξέρουμε τουλάχιστον, η Ανάβαση Ριτσώνας είναι μια αρχή, να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των αγώνων, μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας. Να ευχαριστήσουμε και πάλι το κανάλι (Star Κεντρικής Ελλάδας) για την προσπάθεια του, και εμείς βοηθήσαμε να γίνει η απευθείας μετάδοση, εμείς το ‘myKTEO’, σαν επίσημος χορηγός της μετάδοσης, είμαστε δίπλα και στο Star και στον κόσμο και στην λέσχη, αλλά και σε εσάς ιδιαίτερα που είχατε σήμερα την ευκαιρία να έρθετε εδώ και να καθίσετε με τη ζέστη και να αναμεταδώσετε και εσείς στον τόπο μας, αυτό το καλό γεγονός, την εκδήλωση της Ανάβασης Ριτσώνας. Στο Ράλλυ Ακρόπολις προσπαθούμε να είμαστε δίπλα, στηρίζουμε την Περιφέρεια και την προσπάθεια της και τον Δήμαρχο Λαμιέων, οπότε προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να είμαστε δίπλα, σαν χορηγοί, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε, γιατί είναι πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Ράλλυ Ακρόπολις και είναι σημαντικό που ξαναγύρισε στην Ελλάδα και θα γίνει στη Λαμία. Αυτό που ευχόμαστε όλοι μας είναι να έχουμε την υγεία μας. Αυτός ο κορονοϊός να περάσει απ’ όλους πολύ μακριά, να τελειώνει και να ξεκινήσουμε και θα πάνε όλα καλά και στον αθλητισμό τον μηχανοκίνητο’.

Κατερίνα Χαλιβελάκη: ‘Όλα καλά. Αν και έχει πολύ ζέστη, έχουμε πάρει όλα τα μέτρα, τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν έχουμε κόσμο. Είχαμε 144 συμμετοχές, οκτώ δεν ξεκίνησαν για προσωπικά τους προβλήματα, όλα εξελίσσονται μια χαρά. Εμείς ακολουθούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι του χρόνου θα είμαστε όλοι καλά και θα έχουμε παραπάνω κόσμο’.

Ανάβαση Ριτσώνας: Στιγμιότυπα από την αφετηρία (video)

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Μάχες μέχρι τέλους! (videos)

Ανάβαση Ριτσώνας 2021 (photo album)

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Τεχνικός έλεγχος και χρονομετρημένες δοκιμές (video)

Ανάβαση Ριτσώνας: Πρόγευση με τα δοκιμαστικά του Σαββάτου! (αποτελέσματα+videos)

Ανάβαση Ριτσώνας: Δηλώσεις Ευβοιωτών οδηγών

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι 21 εντολές για τις προπονήσεις σε κλειστά και ανοικτά γήπεδα

eviasports

Κ. Σταματίου: ‘Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολύ όρεξη’

Κώστας Λαγός

Οι Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Στάθης Κόικας στηρίζουν το ‘Αγαπώ και Πράττω’ (videos)

Κώστας Λαγός
-->