Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Τεχνικός έλεγχος και χρονομετρημένες δοκιμές (video)

Η Ανάβαση Ριτσώνας είναι η πιο αγαπημένη ανάβαση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάτι που φάνηκε και από τις 144 συμμετοχές που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό αγώνα, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο Πρωτάθλημα Ενιαίου.

Ο τρίτος γύρος του θεσμού δυστυχώς γίνεται φέτος χωρίς την παρουσία θεατών. Οι φίλοι των αγώνων, ωστόσο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ανάβαση Ριτσώνας αύριο (27/6) μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδας που θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός!

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ είχε προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των υπόλοιπων αυτοκινήτων.

Τα δύο σκέλη του αγώνα θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 10.30  π.μ. Ο δρόμος είχε προγραμματιστεί να κλείσει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 9 π.μ.

Την ευθύνη οργάνωσης της Ανάβασης Ριτσώνας έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, έχοντας στο πλευρό του την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμος Χαλκιδέων, το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας και φυσικά τους χορηγούς που στηρίζουν τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/4/2015): Ταξιάρχης-Αιδηψός 0-2

eviasports

ΕΠΟ: Απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού για κάρτα υγείας αθλητή

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (25/3/2012): Αρτάκη-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-0 (video)

eviasports
-->