Α' ΕΣΚΑΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ Β' ΕΣΚΑΣΕ Γ' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκλογές ΕΣΚΑΣΕ: Δύο υποψήφιοι πρόεδροι και 14 μέλη εκφράζουν τις απόψεις τους!

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται την Κυριακή 27 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., με υποψήφιους 2 προέδρους και 14 μέλη!

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν το πρωί της Κυριακή (10:30) στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Θηβαίων και για πρώτη φορά, που οι εκπρόσωποι των ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά για πρόεδρο, από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης, για πρώτη φορά, δικαίωμα ψήφου δεν θα έχουν όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ, παρά μόνο οι 25 σύλλογοι που είναι εγγεγραμμένοι στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α. και οι οποίοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έχοντας καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές προς την Ένωση για τα έτη 2018, 2019, 2020 και 2021, που είναι 5€/έτος.
Τα σωματεία που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση λαμβάνοντας το λόγο και συμμετέχοντας αν επιθυμούν, στη συζήτηση.

Στις εκλογές της Κυριακής, ο τωρινός πρόεδρος Χάρης Μελετίου και ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Ανδρέου, θα διεκδικήσουν για την επόμενη 4ετία τα ηνία του μπάσκετ της Περιφέρειας, ενώ τα 14 υποψήφια μέλη θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 9-10 θέσεις που θα προκύψουν στο νέο Δ.Σ.

Και αυτό, γιατί στο νέο 11μελές συμβούλιο, εκτός του νέου προέδρου, σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο υποψήφιος πρόεδρος που δεν εκλέχθηκε, εφόσον έχει πιάσει το όριο του 25% των ψήφων, δηλαδή να έχει πάρει 7 ψήφους από τους 25 συνολικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα εκλεγούν 9/14 μέλη, διαφορετικά 10/14.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν έως 8 υποψήφια μέλη και 1 για τη θέση του προέδρου.

Το Stereabasket κάνει ένα αφιέρωμα στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ, ζητώντας την άποψη των δύο υποψηφίων προέδρων και όλων των υποψηφίων μελών για το νέο διοικητικό συμβούλιο, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην Ένωση.

Διαβάστε τη συνέχεια, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Καταστάσεις αθλούμενων μελών

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Δόξα Προκοπίου-Ευβοϊκός Γουβών 3-2

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Νηλέας Νεοχωρίου-Δύστος 3-1

Δημήτρης Νικολάου
-->