Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ανάβαση Ριτσώνας: Δηλώσεις Ευβοιωτών οδηγών

Δηλώσεις Ευβοιωτών οδηγών, ενόψει της συμμετοχή τους στην Ανάβαση Ριτσώνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27/6.

Παντελής Βασιλειάδης: ‘Μετά από δύο χρόνια αποχής αποφάσισα με τη βοήθεια των χορηγών μου να τρέξω στην Ανάβαση Ριτσώνας. Για μένα και για όλο τον κόσμο αυτή η ανάβαση είναι η ‘Μέκκα’ των βουνών και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε. Το αυτοκίνητο αυτά τα δύο χρόνια έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές και είναι μία ευκαιρία να το ρυθμίσουμε και να το στήσουμε σε μία ανάβαση, που την ξέρουμε καλά. Ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε να πιάσουμε τον χρόνο που είχαμε κάνει το 2018. Καλό αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και καλό τερματισμό. Χορηγοί στην Ανάβαση Ριτσώνας είναι όπως πάντα η Seajet του Μάριου Ηλιοπούλου, η εταιρεία Βιδεμπορικη στη Χαλκίδα, το my KTEO του κύριου Μιχάλη Θαλάσση, το πρατήριο καυσίμων Avin του Αναστασίου Δεληγιάννη στη Δροσιά Χαλκίδος, η εταιρεία με έδρα στο Γαλάτσι ΜΟΝΟΔΟΜΙΚΗ και το ρεκτιφιέ ‘Original’ Παρασυράκης. Στην τεχνική υποστήριξη για ακόμη μια φορά ο Γιάννης και ο Γιώργος Βοϊλάκης. Ευχαριστώ όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά την βοήθεια τους ώστε να επανέρθουμε στην ενεργό δράση’.

Γιώργος Κουρνιάτης: ‘Μετά από δύο χρόνια, από τον Ιούνιο του 2019, τα ξαναλέμε στη Ριτσώνα. Μετά από πολύ καιρό -δυστυχώς λόγω των όσων συνέβησαν- ξανά στη ‘Μέκκα’ των ελληνικών αναβάσεων. Αγαπημένη ανάβαση για τον κόσμο και τους οδηγούς και φυσικά η αγαπημένη για όλους εμάς τους Χαλκιδέους, θα διεξαχθεί μέσα στο καλοκαίρι. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι πολλές και ο συναγωνισμός φαίνεται ότι θα είναι στα ‘κόκκινα’ σε όλες τις κατηγορίες. Καλό τερματισμό σε όλους τους αγωνιζόμενους και επιτυχία στους διοργανωτές’

Νίκος Σκαρλάτος: ‘Δεύτερος αγώνας για μας στην καταπληκτική Ριτσώνα με το σωματείο μας παρέα. Μία ανάβαση καταπληκτική, γρήγορη, με ένα όμορφο τερματισμό για όλους μας…’.

Δαυίδ Μέριανος: ‘Είναι η ανάβαση στην πόλη μας! Είχαμε μια ατυχία στην Κύμη και χάσαμε την τρίτη θέση. Εύχομαι να πάμε καλά! Καλή επιτυχία σε όλους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στηρίζουν για την προσπάθεια μου, ευχαριστώ και τον μηχανικό μου για την πολύτιμη βοήθεια. Τρέχω με ένα πανέμορφο ‘Peugeot 106 Maxi’, το οποίο μου παραχώρησε ο Αποστόλης Αποστόλου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό! Από μικρός πήγαινα με τον πατέρα μου στην Ανάβαση Ριτσώνας και το όνειρο μου ήταν να μπορέσω να μπω σε αγωνιστικό κάθισμα. Και αυτό μετά από χρόνια έγινε πραγματικότητα. Είναι τιμή μου που τρέχω και με τους πιο παλιούς οδηγούς, που μας έμαθαν να αγαπάμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό!’.

Αποστόλης Αποστόλου: ‘Καλό αγώνα σε όλους’.

Ανάβαση Ριτσώνας: Επιστρέφει με 144 συμμετοχές!

Ανάβαση Ριτσώνας: Επιστρέφει με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη! (video)

Ανάβαση Ριτσώνας: Επιστρέφει στις 26-27/6!

Η ανάβαση της Ριτσώνας με Βλαχοπούλου & Μπάρκουλη! (video)

Drift: Η ιστορική κατάβαση της Ριτσώνας απ’ τους Γιαπωνέζους της ‘Team Orange’! (videos)

Ανάβαση Ριτσώνας: Ιστορική αναδρομή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟ Καστέλλας: Απολύμανση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Καθενοί 3-1

Κώστας Λαγός

Πρόγραμμα & διαιτητές φιλικών (13-14/8)

Κώστας Λαγός
-->