EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΣΤΙΒΟΣ

Τρίτων Χαλκίδας: Μετα-αγωνιστικό δελτίο για το ‘Distance Gala’

Μετά-αγωνιστικό δελτίο τύπου του Τρίτωνα Χαλκίδας, για το 1ο ‘Γκαλά Αποστάσεων’, που διοργάνωσε το Σάββατο 19/6 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας:

‘Με οργανωτική και αθλητική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο «GALA ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ» που διοργανώθηκε από τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ το Σάββατο 19 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Σε μια όμορφη βραδιά, συμμετείχαν 122 αθλητές όλων των κατηγοριών πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις και πολλά ατομικά ρεκόρ. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε στα 800μ ο Θανάσης Καλάκος του Παναθηναϊκού με 1:50:95, κερδίζοντας μετά από έντονο ανταγωνισμό τον Χαράλαμπο Λαγό του ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1:51.41). Αυτή η επίδοση βαθμολογείται με 999 πόντους (βάση του World Athletics Scoring Tables of Athletics) και έτσι ο Καλάκος κατάκτησε το έπαθλο του καλύτερου αθλητή του GALA. Έντονος ανταγωνισμός με καλές επιδόσεις υπήρξε και στα 800μ των Γυναικών με την Τατιάνα Πέτσα του ΓΣ Γλυφάδας και την Ευτυχία Γιουβρή του ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ να πετυχαίνουν 2:10.33 και 2:10.75 αντίστοιχα, αλλά και στα 1500μ γυναικών με την Κατερίνα Κουτλή του ΓΣ Ηλιούπολης να πετυχαίνει 4:30.90. Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και αγώνας ενός μιλίου Ανδρών (1.609μ.) αντί για 1.500μ., αγώνισμα που έχει να πραγματοποιηθεί στην χώρα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Νικητής στην κούρσα του ενός μιλίου στέφθηκε ο 21χρονος Θανάσης Λιγώνης με 4:17.93.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Παιδείας Κύριο Κωσταντίνο Γαλάνη για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων για την διεξαγωγή τεστ covid 19 στο γήπεδο, τον Δήμο Χαλκίδας, ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση του σταδίου, και τις διορθωτικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο, συμβάλλοντας συνολικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ κ ΕΥΒΟΙΑΣ Κο Αθανάσιο Βλάχο για την παρουσία και βοήθεια στην διοργάνωση ως επίσης και τον ταμία Κον Δ. Δεμερτζή για την παρουσία του στις βραβεύσεις.

Επίσης το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής τον Αρχίατρο Κύριο Αγάλο Φωτόπουλο, που η παρουσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των rapid test κάνοντας σε όλους τους εισερχόμενους τον απαραίτητο έλεγχο, τον Ιατρό των αγώνων Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, την παρουσία του ΕΚΑΒ και την εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Ευβοίας με την προσκόμιση απινιδωτή, εξασφαλίζοντας έτσι την εγκυρότητα και την τήρηση των Υγειονομικών πρωτοκόλλων για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων. H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς όλοι όσοι βρέθηκαν μέσα στο Στάδιο πέρασαν από τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (εκτός αθλητών που είχαν περάσει από rapid test τις τελευταίες 24 ώρες πριν τον αγώνα).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κύριο Κώστα Ευθυμιάδη που έκανε την κάλυψη των αγώνων δίνοντας άλλη χροιά στην διοργάνωση. Ένας γνήσιος λάτρης του στίβου, πρώην μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και επί πολλές δεκαετίες παράγοντας του αθλητισμού στην Εύβοια.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους κριτές, γραμματεία των αγώνων με τον Κο Κουτσουρό, συνεργάτες, εθελοντές και φίλους για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης:

• Την εταιρία NP-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ασφαλιστική, μια εταιρία 17 ετών που θέτει νέα δεδομένα στην Ελληνική ασφάλιση.

• Την εταιρία ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ που στην εκδήλωση μας συμμετείχε με το νέο πρωτοποριακό προϊόν που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μπάρα πρωτεΐνης μανιταριών CORDYCEPS.

• Την εταιρία SEPTONA, μια 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία από το 1995 με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

• Τα X-TREME STORES, την No1 αλυσίδα προϊόντων fitness σε Ελλάδα & Κύπρο. Ειδικεύεται στα όργανα γυμναστικής και τα συμπληρώματα διατροφής.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Τάγκης                        Αθηνά Παπανικολάου’.

Τρίτων Χαλκίδας: 1ο ‘Γκαλά Αποστάσεων’ (αποτελέσματα-photos & video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Αμαρυνθιακός-Ταμυναϊκός

eviasports

ΑΟ Χαλκίς: Φιλικό με Άγιο Ιερόθεο

Κώστας Λαγός

Δρομείς Εύβοιας: Διοργάνωσαν το ‘Dirfys Trail Run’ (photos+video)

Κώστας Λαγός