Αγαπημένα ΡΟΗ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήλες

Ισχυροί δεσμοί εντός & εκτός γηπέδων!

Αλέξανδρος Θεοδοσίου (πρόεδρος Καστέλλας), Κώστας Ανδρούτσος (τερματοφύλακας Αταλάντης) και Τάκης Σπυρόπουλος (προπονητής Καστέλλας). Τους συνδέει η κοινή αγάπη για το ποδόσφαιρο, το οποίο το υπηρετούν, ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι. Όμως ισχυροί είναι δεσμοί -φιλίας, αλληλοεκτίμησης και όχι μόνο- που τους συνδέουν και εκτός των γηπέδων και συχνά ανταμώνουν. Ο Χρήστος Σεφερλής τους συνάντησε και του μίλησαν για την πανδημία του κορονοϊού, που φαίνεται σταδιακά η ανθρωπότητα να την αφήνει πίσω της, για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και για το Euro, που βρίσκεται εν εξελίξει, και το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν, που σε μεγάλο βαθμό επισκίασε τα αγωνιστικά τεκταινόμενα.

Αλέξανδρος Θεοδοσίου: ‘Εύχομαι να εξαλειφθεί η πανδημία και να γυρίσουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα και πιο δυνατοί από πριν, σε ότι και αν κάνουμε. Το θλιβερό περιστατικό με τον Έρικσεν πρέπει να είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας’.

Κώστας Ανδρούτσος: ‘Η Εύβοια έχει αποδείξει ότι έχει πολύ ταλέντο ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παίκτες από το νησί μας αγωνίζονται και διακρίνονται στη Γ’ Εθνική, στη Β’ Εθνική, στη Super League, αλλά και στο εξωτερικό. Δεν έχουμε όμως δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάποια ομάδα που να παίζει σε μια επαγγελματική κατηγορία. Το γιατί, είναι κάτι που νομίζω δεν είναι εύκολο να το απαντήσει κάποιος. Στο Euro υποστηρίζω την ομάδα της Ιταλίας και εύχομαι και πιστεύω ότι μπορεί να σηκώσει την κούπα!’.

Τάκης Σπυρόπουλος: ‘Αυτή η χρονιά ας πάει και να μην γυρίσει πίσω. Εύχομαι ο Θεός κι εκείνος της ‘Στρογγυλής Θεάς’ να βάλουν το χέρι τους και να μην έχουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο μία απ’ τα ίδια. Το δράμα με τον Έρικσεν πραγματικά μας συγκλόνισε όλους’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Προσφυγή στο πρωτοδικείο-ορισμός προσωρινής διοίκησης

Κώστας Λαγός

Πρωταθλητής και άνοδος στην Α2 για τον Ντουζίδη με τον Πανερυθραϊκό!

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (22/4/2012): Αγία Παρασκευή-Αβαντίδες/ΑΟ Χαλκίς 2-4

eviasports
-->