Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επισήμως ως μη γενόμενα τα πρωταθλήματα Β’-Γ’ Εθνικής

Και επίσημα έπεσε η αυλαία σήμερα για τα πρωταθλήματα Β’-Γ’ Εθνικής Ανδρών αλλά και της Α2 Γυναικών, καθώς η ΕΟΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως τα παραπάνω πρωταθλήματα θεωρούνται ως μη γενόμενα.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει, πως οι ομάδες που συμμετείχαν στη Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Αυτό σημαίνει, πως στη Β’ Εθνική της νέας περιόδου έχουν εκ νέου δικαίωμα το ΧΒΑ ενώ στη Γ΄ Εθνική οι ΑΕΕΠ Χαλκίδας, Τελεθριακός.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα Πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα στην Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα σωματεία που δεν συμμετείχαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθότι τα εν λόγω πρωταθλήματα διεξήχθησαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ. Λειβαδίτης: Οι ήρωες & οι… ‘ρόμπες’

eviasports

Retro basket: Ο Αγγέλου με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας το 1984!

Παναγιώτης Νικολάου

Πέρσι… σαν σήμερα (16/10/2019)

eviasports
-->