EVIASPORTS ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Το παιδάκι που τρόλαρε τον Steven Gerrard (video)

Στις 5/2/2006, η Chelsea κέρδισε τη Liverpool 2-0 σε έναν αγώνα για την Premier League. Οι σκόρερς ήταν οι William Gallas και Hernan Crespo, αλλά ο περισσότερος κόσμος θυμάται το συγκεκριμένο ματς για τη πλάκα που έκανε ένα 5χρονο παιδάκι στον Steven Gerrard.

Ο πεντάχρονος τότε Jake Nickless λίγο πριν οι 2 ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο, φώναξε τον αρχηγό των Reds ώστε να του δώσει το χέρι. Ο Gerrard έδωσε το χέρι στον μικρό, αλλά εκείνος το τράβηξε και το τοποθέτησε στη μύτη του, ουσιαστικά τρολάροντάς τον. Ο Stevie ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο και ένα χάδι στο πρόσωπο, αλλά η σκηνή έγινε αρκετά viral.

Ο 20χρονος πλέον Jake αγωνίζεται στην Billericay Town FC ομάδα της National League South και έχει στόχο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την υπογραφή του συμβολαίου του τον περασμένο Αύγουστο. Ο Jake ακόμα παρακολουθεί τα ματς της αγαπημένης του Chelsea εντός και εκτός έδρας (όσο επιτρεπόταν πριν τη πανδημία), ενώ θα ήθελε κάποια στιγμή στη καριέρα του κάποιο παιδάκι να τον τρολάρει όπως εκείνος τον Gerrard.

Ο προπονητής του δηλώνει πως είναι αρκετά ταλαντούχος, έχει καλό αριστερό πόδι, και μπορεί να σκοράρει εύκολα. Πριν υπογράψει τον Nickless στην ομάδα, έστειλε το βίντεο της φάρσας στον Gerrard στην ομαδική συνομιλία, λέγοντας στους παίκτες πως ο μικρός θα έρθει στην ομάδα. Όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι και καλωσόρισαν τον Jake.

Το αν θα πραγματοποιηθεί το όνειρο του Jake να γίνει επαγγελματίας και κάποια στιγμή να του κάνουν και εκείνου φάρσα, θα το δούμε στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Gerrard δύσκολα θα πάει να τον παρακολουθήσει στο γήπεδο!

Πηγή: thepubtales.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προπονητής στο Σύλλα ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος!

Παναγιώτης Νικολάου

ΑΕ Ιστιαίας: Ο Ν. Ζαλάβρας & ο Β. Δημόπουλος για την ματαίωση των εκλογών (video)

Κώστας Λαγός

LEAGUE CUP (Γ’ ΦΑΣΗ): Δροσιά-Ταμυναϊκός 0-3

Μιχάλης Πράσινος