EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαίμαχοι Πολιτικών: Ανακοίνωση για την παραίτηση μελών του ΔΣ του ΠΑΟ Πολιτικών

Ανακοίνωση των Παλαίμαχων ΠΑΟ Πολιτικών σχετικά με τις πρόσφατες παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Πολιτικών:

‘Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες, τις ανακοινώσεις για παραίτηση μελών του ΔΣ της ομάδας μας ΠΑΟ Πολιτικών. Ανακοινώσεις με διάφορες αναφορές αλλά και αφήνοντας αιχμές για παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που δημιούργησαν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι στηρίζουμε τον πρόεδρο και το υπόλοιπο ΔΣ στην προσπάθεια του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς των παλαιμάχων να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα για να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί.

Ο μοναδικός λόγος διαφωνίας μας με ορισμένους παράγοντες, είναι ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι το γήπεδο Πολιτικών όπως και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι που διαθέτει το χωριό μας είναι για όλους τους κατοίκους και όχι αποκλειστικά για μία ομάδα ανθρώπων. Σίγουρα είναι σεβαστό και αποδεκτό από όλους ότι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Αλλά πρέπει να γίνει επίσης σεβαστό ότι δικαίωμα στην άθληση έχουν όλοι και δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας παράγοντας αυτό.

Καταδικάζουμε τον αποκλεισμό από τον μοναδικό χώρο άθλησης των κατοίκων και των παιδιών.

Καταδικάζουμε πρακτικές άλλων εποχών, καλώντας την αστυνομία να συλλάβει τα παιδιά του χωριού που πήγαν να παίξουν εκεί.

Καταδικάζουμε απαράδεκτες ενέργειες, όπως να κλειδώνουν τα αποδυτήρια και να φιλοξενούμε ομάδες αφήνοντας τους να αλλάζουν σε εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Είμαστε έτοιμοι με διάλογο, συνεννόηση και κατανόηση να βρούμε τους τρόπους για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων .

Με Εκτίμηση
Παλαίμαχοι Πολιτικών’.

ΠΑΟ Πολιτικών: Παραιτήσεις Γ. Βλέτσα & Χ. Γαβριήλ

ΠΑΟ Πολιτικών: Παραίτηση Λ. Φώτη

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ10 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (3-4/6)

Κώστας Λαγός

Οι προτάσεις της ΚΟΕ για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων

eviasports

Στη Θύελλα Καμαρίου ο Π. Γκογκομήτρος

eviasports