Αγαπημένα ΡΟΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήλες

‘Ευ αγωνίζεσθαι’: ‘Ας ενώσουμε τη δύναμη μας’ για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Το ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’ διοργανώνει, τη Δεύτερα 28/6 στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας, τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή της Λάρισας, του ΠΑΟΚ, του ΠΟ Ελασσόνας και της Δόξας Βλαχογιαννίου, για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας.

Αναλυτικά το πρόσφατο σχετικό δελτίο τύπου:

‘Όλοι εμείς στην ομάδα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” μεγαλώνουμε στα μέρη που τραυματίστηκαν από τον τεράστιο σεισμό των 6,3 R. που συνέβη στις 3 Μαρτίου 2021 με επίκεντρο την Ελασσόνα. Οι αναμνήσεις μας τραυματίστηκαν, τα όνειρά μας τραυματίστηκαν και όλη μας η ζωή αναποδογυρίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα κάτω από τα ερείπια των σπιτιών τους, των σπιτιών που έχτιζαν όλη τους τη ζωή με σκληρή δουλειά.

Η Ελασσόνα, η Λάρισα, το Μεσοχώρι, το Δαμάσι, το Αμούρι, το Δομένικο και το Ζάρκο είναι τα μέρη που υπέφεραν περισσότερο από αυτόν τον σεισμό, αλλά είναι και τα μέρη που ενώνουν όλους μας σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που ταλαντεύεται κάθε μέρα από νέους σεισμούς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γιατί ίσως αύριο να είμαστε στη θέση τους. Πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, την αγάπη και την υποστήριξή μας και να τους δώσουμε μια θερμή ανακούφιση σε αυτό που ζουν όλους αυτούς τους μήνες.

Αν προσπαθήσουμε, για λίγα λεπτά, να φανταστούμε πώς είναι από το ιδιωτικό μας περιβάλλον, το σπίτι μας, με τις ανέσεις μας, να αναγκαστούμε να ζήσουμε σε μια στρατιωτική σκηνή, χωρίς σοβαρή ιδιωτικότητα, χωρίς άνεση και με όλο τον πόνο από την απώλεια της περιουσίας μας, τότε θα καταλάβουμε πραγματικά σε ποια κατάσταση πρέπει να ζήσουν όλα τα θύματα αυτού του καταστροφικού σεισμού.

Ας ενώσουμε τη δύναμή μας, ας μοιραστούμε αυτήν τη δράση όσο το δυνατόν περισσότερο, ας δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι, ας δείξουμε ότι είμαστε εδώ για αυτούς, ας δείξουμε ότι η φύση δεν μας νίκησε αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας!’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόγραμμα & διαιτητές φιλικών (10-11/8)

Κώστας Λαγός

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΓΕΧ με καλεσμένο τον Ολυμπιακό! (pics)

Παναγιώτης Νικολάου

Ευβοϊκός ΓΑΣ: Τέσσερα μετάλλια στο πανελλήνιο Κ-16 (pics)

Κώστας Λαγός
-->