EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αβαντίδες: Την Κυριακή 13/6 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός με ΠΑΟΚ!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/6 (ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.) θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της Α’ Εθνικής γυναικών, με τις Αβαντίδες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ και να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΟ:

‘Ο ΠΑΟΚ που πρώτευσε με το απόλυτο νικών στον α΄ όμιλο και οι Άβαντες Χαλκίδας που τερμάτισαν στην κορυφή του β΄ ομίλου θα αναμετρηθούν την Κυριακή 13/06 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον αγώνα που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια της Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών 2020-21. Νωρίτερα, στις 17:00 στο ίδιο στάδιο, Λάρισα και Αγία Παρασκευή θα παίξουν για την 3η θέση.

O ΠΑΟΚ, η ομάδα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τερμάτισε στην πρώτη θέση του α΄ ομίλου με 10 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες, στους οποίους σημείωσε 69 γκολ και δέχθηκε μόλις 2! Είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος είναι αυτή της δεύτερης του α΄ ομίλου Λάρισας με 37 τέρματα. Οι Θεσσαλές ισοβάθμισαν στους 22 βαθμούς με τον Άρη και τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, αλλά υπερτερούν στην ειδική βαθμολογία.

Στον β΄ όμιλο την πρωτιά κατέκτησαν οι Άβαντες Χαλκδίδας με 25 βαθμούς και θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Πίσω από την ομάδα της Εύβοιας, στη δεύτερη θέση, τερμάτισε η Αγία Παρασκευή με 22 βαθμούς, έναν μόλις περισσότερο από τον τρίτο Οδυσσέα Γλυφάδας και την τέταρτη Ολυμπιάδα Υμμητού.

Από τον α΄ όμιλο υποβιβάζονται ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και η Βασίλισσα Θράκης και αντίστοιχα από τον β΄ ο Ατρόμητος Αθηνών και οι Καρυάτιδες Σπάρτης. Η ομάδα της Λακωνίας παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα πριν από την έναρξή του και δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι.

Οι δύο αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν με τους περιορισμούς που προβλέπονται από το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο’.

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): ‘Σφράγισαν’ την πρωτιά! (Αβαντίδες-Ατρόμητος 6-2)

Photo album απ’ το Αβαντίδες-Ατρόμητος

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αποτελέσματα & τελικές βαθμολογίες (11η αγωνιστική)

Αβαντίδες: Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον νότιο όμιλο της Α’ Εθνικής! (photos)

Αβαντίδες: Video με στιγμές απ’ τους πανηγυρισμούς για την πρωτιά!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Πανόραμα (16/2)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακράτητος Κεχριών-Πανηλιακός 0-3

Κώστας Λαγός

Κ16 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (3/12)

Κώστας Λαγός